Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Máshol sem lehet bérelni...

Máshol sem lehet bérelni lakást 40 ezer/hó alatt?

Figyelt kérdés

Én nagyon elszeretnék költözni. Anya azt mondta majd 5 év múlva tud venni lakást, de én addigra egyetemre megyek. Most önkormányzati lakásban lakunk 14 ezer "lakbér"+25 ezer rezsi, nos az a baj hogy egy 30nm-es garzon lyuk. Alig férünk el. Konyha nincs csak főzőfülke, és ami a legrosszabb nincs saját szobám. Azt mondta anya ő max. 40 ezret fizet az albérletért, de legalább 1,5 szobás legyen. Nos én megnéztem itt nálunk az 1 szobások is 35-40.000-nél kezdődnek :( Nem tudom hogy gondolta anya, lehetetlen ennyiért bérelni. Máshol sem lehet vagy csak itt?

Ui: Elmennék én dolgozni de 14 évesen nem lehet. Bár ha tudtok olyan munkát ahol ennyi idősen dolgozhatnék írjátok le.

2015. máj. 20. 13:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak az a baj külön szobám utoljára 6 évesen volt :(
2015. máj. 20. 14:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor válasszátok szét a szobát.
2015. máj. 20. 14:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Mégis miért lenne egy másfél szobás albérlet ugyanannyi, mint ahol most laktok? Ennyiért max szobát lehet bérelni rezsi nélkül. Nem akarlak letörni, de hosszabb távon ha anyukád tényleg tud pár év múlva lakást venni ez a megoldás a legjobb. Persze egy 14 évesnek rémálom, de anyukád jót akar ezzel. Sajnos nem tudsz mit csinálni.
2015. máj. 20. 14:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Szét van választa de szekrénnyel, így mindent hallok. Most is zenét hallgat vagy tévét néz nem zavar hogy próbálnék tanulni :( Azt mondta neki se volt saját szobája mégis él, szóval ne hisztérikázzak ha elmegyek dolgozni akkor majd elköltözök és lesz. Nemsokára megy szoláriumba erre persze van pénz meg hajfestékre is
2015. máj. 20. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez azért elég érdekes.. Remélem tényleg félreteszi a pénzt a te érdekedben. Elhiszem, hogy nehéz, mi régen cserépkályhával fűtöttünk, ami az én szobámban volt és az ajtót állandóan nyitva kellett hagynom. Nagyon szar volt, mintha nulla magánéletem lett volna. Kitartás! :/
2015. máj. 20. 22:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, ismerős. Nulla magánszféra, remélem azért megoldódik. Csak ha lesz barátom akkor érdekes lesz a helyzet. 2 éve mikor elköltöztünk anya megígérte jobb lesz hát..nem így gondoltam. Ugyanaz a helyzet mint eddig csak a családom, barátaim 200 km-re. Most új suliba fogok menni és ha jönnek a barátnőim, nem tudunk beszélgetni mert anya itt lesz és szeret hallgatozni
2015. máj. 20. 22:31
 17/20 anonim ***** válasza:
:D Akkor a barátnődhöz menj át vagy menjetek el valahová!
2015. máj. 21. 09:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen az lesz, hogy valakihez majd átmegyek :)
2015. máj. 21. 10:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Azt az apró infót kihagytad, hogy hol kerestek lakást. Mondjuk 40+rezsi alatt falusi egérlyukat se lehet bérelni manapság, úgyhogy mindegy is.

Anyukád azért mondta, amit mondott, hogy utánanézz és magadtól is megértsd a dolgot. Akarni sok mindent lehet, de nem mindig jön össze. Ha azt a pénzt, amiből pár év alatt saját lakást vehettek elkölti albérletre, akkor soha, vagy jóval később lesz lakás. A saját lakás ott marad. Nem mondják fel, nem raknak ki, az egy biztosabb pont (és ha úgy alakul, te fogod megörökölni is).

Persze neked ez nem egy ideális helyzet, de most ez van. Lehetne rosszabb is. Tanulni lehet az iskolában, könyvtárban is, ha muszáj. Azt ne hidd, hogy egyetemen jobb lesz. Csak ott nem egy szobatársad lesz és a fürdőn is sokkal többen osztoztok majd. Legalább neked nem lesz olyan szokatlan a helyzet. :D

2015. máj. 21. 10:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Így van, majd csak hozzászokok, vagyis remélem :) Amúgy megyeszékhelyen keresünk lakást
2015. máj. 21. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!