Máshol sem lehet bérelni lakást 40 ezer/hó alatt?
Én nagyon elszeretnék költözni. Anya azt mondta majd 5 év múlva tud venni lakást, de én addigra egyetemre megyek. Most önkormányzati lakásban lakunk 14 ezer "lakbér"+25 ezer rezsi, nos az a baj hogy egy 30nm-es garzon lyuk. Alig férünk el. Konyha nincs csak főzőfülke, és ami a legrosszabb nincs saját szobám. Azt mondta anya ő max. 40 ezret fizet az albérletért, de legalább 1,5 szobás legyen. Nos én megnéztem itt nálunk az 1 szobások is 35-40.000-nél kezdődnek :( Nem tudom hogy gondolta anya, lehetetlen ennyiért bérelni. Máshol sem lehet vagy csak itt?
Ui: Elmennék én dolgozni de 14 évesen nem lehet. Bár ha tudtok olyan munkát ahol ennyi idősen dolgozhatnék írjátok le.
Azt az apró infót kihagytad, hogy hol kerestek lakást. Mondjuk 40+rezsi alatt falusi egérlyukat se lehet bérelni manapság, úgyhogy mindegy is.
Anyukád azért mondta, amit mondott, hogy utánanézz és magadtól is megértsd a dolgot. Akarni sok mindent lehet, de nem mindig jön össze. Ha azt a pénzt, amiből pár év alatt saját lakást vehettek elkölti albérletre, akkor soha, vagy jóval később lesz lakás. A saját lakás ott marad. Nem mondják fel, nem raknak ki, az egy biztosabb pont (és ha úgy alakul, te fogod megörökölni is).
Persze neked ez nem egy ideális helyzet, de most ez van. Lehetne rosszabb is. Tanulni lehet az iskolában, könyvtárban is, ha muszáj. Azt ne hidd, hogy egyetemen jobb lesz. Csak ott nem egy szobatársad lesz és a fürdőn is sokkal többen osztoztok majd. Legalább neked nem lesz olyan szokatlan a helyzet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!