Máshol sem lehet bérelni lakást 40 ezer/hó alatt?
Én nagyon elszeretnék költözni. Anya azt mondta majd 5 év múlva tud venni lakást, de én addigra egyetemre megyek. Most önkormányzati lakásban lakunk 14 ezer "lakbér"+25 ezer rezsi, nos az a baj hogy egy 30nm-es garzon lyuk. Alig férünk el. Konyha nincs csak főzőfülke, és ami a legrosszabb nincs saját szobám. Azt mondta anya ő max. 40 ezret fizet az albérletért, de legalább 1,5 szobás legyen. Nos én megnéztem itt nálunk az 1 szobások is 35-40.000-nél kezdődnek :( Nem tudom hogy gondolta anya, lehetetlen ennyiért bérelni. Máshol sem lehet vagy csak itt?
Ui: Elmennék én dolgozni de 14 évesen nem lehet. Bár ha tudtok olyan munkát ahol ennyi idősen dolgozhatnék írjátok le.
:(
Akkor tényleg nem tudom hogy ezt anya hogy gondolta
Most nézem, sok oldalon még 1 szobásat is csak 50.000-től lehet
De elszeretne költözni mert most gyűjti a pénzt hogy vehessünk lakást, de legalább 4 év mire összejön. Én addig pedig egyetemre megyek
OLX-en sincs :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!