Ti hogy reagálnátok ha kiderülne hogy körülöttetek lévő emberek csak "bábuk", nem valódiak?
1-es kösz a választ :)
2-es örülök hogy van még valaki aki elgondolkodott ezen *pacsi*
Jöhet még válasz :D csak bátran.
Meg se lepődnék! Rengeteget filózom ezen...
Talán ez is egyfajta Truman show.
És nyilván csak amiatt kérdezted ezt,hogy altasd bennem a gyanút :D
A kérdés nekem szol..ha a csalàd beavatott akkor igencsak jól leplezik hisz nem ilyen szar negativ jövőt àlmodtam meg szoval ha béla a tervező a szomszédból irànyìtja a kollégàkat vmit nagyon nem jól csinàl :(
Jo persze ez meg volt irva ..padlon kell lenni hogy utànna értékelje az ember a jót..
ja igen lorettàéknaknis van a kis kék a kocsiban..
az ismerős férfiak is téglàk hogy növeljék az egom vagy mim..bàr ma egy csaj mondta jol nézek ki ..szoval a lànyoknak is bejövök..na majd ha végképp kiàbràndulok a padikból szóba jöhet..
mindig bejönnek a joslatok a banki dolgok a forintositàs ..börtön.. halàl? Felbukkant apa..és ki rendőrnő??mi a fusi ügyei a gerincnélkülinek??tudtad mit tesz a hàtam mögött mégse figyelmeztettél :( mondjuk jo lenne ha csak bàbu tégla lenne az utodom..
"nincs önálló gondolkozásuk csak valaki irányítja őket."
Én eljönnék a fidesz naggyűlésről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!