Mit tegyek ha nagyon izgulok, mert közönség előtt kell fellépnem? Hogy tüntessem el az izgulást?
Attól függ:
Ha valami betanult szöveget kell mondanod, akkor tanuld meg nagyon, mert valószínűleg onnan ered a félelem.
Ha viszont "csak" beszélned kell, akkor írj nyugodtan valami vázlat szerűséget, és ha izgulsz, akkor az tud segíteni (ez egy mankó, mert nem kell félned, hogy megakadsz).
De ha elakadnál az izgulástól, akkor csak gondolj arra, hogy a közönség megért téged, nem fognak leszólni...
Amúgy léptél már fel kisebb, nagyobb közönség előtt?
Szia!
Eleinte én is nagyon izgultam, de segített, ha teljesen ellazítottam magam és - tusom, nehéz - de azt képzeltem, hogy csak otthon gyakorolok. Aztán ha sokszor kell szerepelned már csak a kis természetes izgalom lesz benned. :) De valóban attól is függ, hogy mit kell csinálnod, mindenesetre ha 120%-ra tudod, akkor nem lesz gond, még ha izgulsz, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!