Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy léphet fel valaki közönsé...

Hogy léphet fel valaki közönség előtt, aki nem tud igazán énekelni?

Figyelt kérdés

Nem akarom linkelni, mert mégsem akarom az illetőt megbántani. De arról van szó, hogy egy volt iskolatársunk zenekart alapított. Már a suliban is népszerű volt, és vannak fellépései kisebb budapesti színpadokon. Oké, nem stadionokban lép fel, de a volt iskolatársak közül is egész sokakat érdekel, meg idegenek is engedik fellépni. Szerintem nem igazán van hangja. Nem is az a fülsértő kategória, de nem nevezném énektehetségnek sem, amit csinál. Nem vagyok irigy, engem annyira nem érdekel a zenélés, nem ezért kérdezem. Nem csak én látom így, hanem más olyan közös ismerős is, aki nem megy el a fellépéseire (vannak videók a fellépésekről, illetve élőben is hallottuk még a suliban énekelni). Nem egyedül gondolom, hogy nem igazából tehetséges, de nem értek 2 dolgot:

1., miért érdekel ennyi embert? Tény, hogy az illető, mint fiú népszerű volt a lányok körében a suliban, de fiúk is úgy kezelik őt, mintha hú de nagy zenész lenne.

2., A dalaik nem is rosszak, gitározni egészen jól tud, a többi bandatag vajon miért nem szól neki, hogy legyen csak gitáros, és keresnek egy énekest?

Oké, elképzelhető, hogy erre nem tudtok érdemben válaszolni, de nem tudok mit kezdeni ezzel, és nem akarom szegényt olyanok előtt szidni, akik ismerik. Az illető ért a zenéhez, van hallása, hogyhogy nem látja be, hogy nem megy neki az éneklés, és marad csak gitáros?

2015. márc. 6. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen kollégánk, szerencsére már nem dolgozik a cégnél, a céges bulikon szenvedtünk miatta :-)
2015. márc. 6. 15:04
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem egészen értem a problémádat. Nem tetszik, nem mész el megnézni. Gondolom van, akinek tetszik, azért hívják ide-oda. Tudod, ízlések és pofonok.
2015. márc. 6. 15:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, ízlések és pofonok. de szerintem ez nem az a kategória. Ízlések és pofonok az az, hogy nem szeretem Elton John-t vagy Whitney Houstont, de attól még hallom, hogy tudnak énekelni. Ez az ízlések és pofonok. Akiről én beszélek, nem tud. El kell ismerni, hogy van rosszabb is, például a tehetségkutató műsorokban egyes emberek borzalmasan lejáratják magukat. ez a fiú jól játszik hangszeren, szöveget is tud írni, van egy kiállása is. Csak éppen énekelni nem tud.
2015. márc. 6. 15:23
 4/6 A kérdező kommentje:
A hívják amúgy túlzás, inkább benevez zenei versenyekre, illetve ismeretségi alapon megy a dolog.
2015. márc. 6. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ő legalább próbálkozik. Én becsülöm. Lehet hogy most még nem olyan jó, de idővel írnak olyan számokat amik jók lesznek. Szerintem mindenféleképp jó dolog hogy csinálja. És senkinek se árt ezzel, akinek meg nem tetszik az nem megy el megnézni.
2015. márc. 6. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, ártani nem árt. De a dalok hogy fognak befolyásolni bármit? Abban teljesen igazad van, hogy legalább próbálkozik.
2015. márc. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!