Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti évente hányszor alszotok...

Ti évente hányszor alszotok hotelben?

Figyelt kérdés
Akár külföldi, akár belföldi hotel. Hány csillagosba mentek és mennyi amit már nem adnátok ki egy szobáért?

2015. máj. 15. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi még sosem aludtunk hotelben, ha nyaralni megyünk, faházat bérlünk vagy sátorral cuccolunk le a Balaton mellett. Az együtt töltött idő minősége ugyanolyan jó lehet mint egy hotelben üdülő családé.
2015. máj. 15. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Közelít a 0-hoz. Az elmúlt 27 évben egyszer voltam hotelben, talán 6 napot aludtunk ott. Az talán 3 csillagos volt, fogalmam sincs, mennyibe került, 9 éves voltam, engem csak az érdekelt, hogy a barbimat otthon ne felejtsük.

Panzióban voltam még 2-szer, 6 ill. 3 éjszakára. Csillagokat nem tudom.

5 ezer körül max, amit kiadnék /fő.

2015. máj. 15. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
csak, ha nyaralni megyek. tavaly ez talán 3 nap volt ..
2015. máj. 15. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyaralások alkalmával, és a négy csillagot részesítjük előnyben.
2015. máj. 15. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
0, nem járok nyaralni.
2015. máj. 15. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Évente? :D életemben azt hiszem, egyszer aludtunk valami hotelben osztálykirándulás során.
2015. máj. 15. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Évente 3-4 alkalommal szállokeg hotelben alkalmanként 3-4 napra. Konfernciákra járok, így a szállást a cég fizeti. Jellemzően 4*-os szállodákban fordulok meg. Magyar vonatkozásban a Csillagok száma nem mindig áll egyenes arányban a színvonallal, így ha magánúton mennék, nem ez volna választáskor a fő szempont.

A Danubius hotellánc tagjai közül pl a Flamenco egy igazi szocreál. Pedig 4*. Külföldön nem ritka, hogy a 3*-os szállodák magasabb komfortfokozatot képviselnek, mint nálunk egy 4*-os.

2015. máj. 16. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:

a csillag az nemzetközi szabályozás, tehát külföldön is ugyanazt jelenti, mint itthon.nagyon komoly dolgoknak kell megfelelni ahhoz, hogy egy szálloda egy csillagszámot elérjen. az, hogy szocreál vagy nem, tehát a stílus az nem tartozik a csillagozás hatáskörébe.

viszont a komfortfokozat az Magyarországon és külföldön is ugyanazt jelenti X számú csillag esetén.

2015. máj. 29. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez így történetesen pont nem igaz, nem kell messzebb menned ehhez, csak néhány utazási iroda katalógusáig. Világosan leírják, hogy a kinti csillagozás nem feltétlenül esik egybe a magyar értékeléssel. Konkrét példa volt a Thapsus hotel Tunéziában. az a hotel 2009-ig 3*-os volt. Itthoni fokozat szerint 4.
2015. máj. 30. 00:31
 10/10 anonim ***** válasza:

[link] a hotelstars egyesülésben levő európai szállodáknak közös a kritériumrendszere.

Magyarország tagja az egyesülésnek, Tunézia nem.

2015. máj. 30. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!