Ti évente hányszor alszotok hotelben?
Közelít a 0-hoz. Az elmúlt 27 évben egyszer voltam hotelben, talán 6 napot aludtunk ott. Az talán 3 csillagos volt, fogalmam sincs, mennyibe került, 9 éves voltam, engem csak az érdekelt, hogy a barbimat otthon ne felejtsük.
Panzióban voltam még 2-szer, 6 ill. 3 éjszakára. Csillagokat nem tudom.
5 ezer körül max, amit kiadnék /fő.
Évente 3-4 alkalommal szállokeg hotelben alkalmanként 3-4 napra. Konfernciákra járok, így a szállást a cég fizeti. Jellemzően 4*-os szállodákban fordulok meg. Magyar vonatkozásban a Csillagok száma nem mindig áll egyenes arányban a színvonallal, így ha magánúton mennék, nem ez volna választáskor a fő szempont.
A Danubius hotellánc tagjai közül pl a Flamenco egy igazi szocreál. Pedig 4*. Külföldön nem ritka, hogy a 3*-os szállodák magasabb komfortfokozatot képviselnek, mint nálunk egy 4*-os.
a csillag az nemzetközi szabályozás, tehát külföldön is ugyanazt jelenti, mint itthon.nagyon komoly dolgoknak kell megfelelni ahhoz, hogy egy szálloda egy csillagszámot elérjen. az, hogy szocreál vagy nem, tehát a stílus az nem tartozik a csillagozás hatáskörébe.
viszont a komfortfokozat az Magyarországon és külföldön is ugyanazt jelenti X számú csillag esetén.
[link] a hotelstars egyesülésben levő európai szállodáknak közös a kritériumrendszere.
Magyarország tagja az egyesülésnek, Tunézia nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!