Ti napi átlagban hányszor szoktatok?
1. Kérdést feltenni
2. Kérdést megválaszolni
3. Választ pontozni
1. Szinte soha nem kérdezek, az utolsó kérdésemet január 12.-én tettem fel.
2. Változó, van, hogy két hétig be sem lépek és akkor ugye nem is válaszolok, de ha belépek, akkor van, hogy akár 20-25 választ is írok. De általában kevesebbet, talán 10-et 15-öt.
3. Csak a saját kérdéseimre kapott válaszokat pontozom és mivel szinte sosem kérdezek, szinte sosem pontozok :D
-Havi 2-3 kérdést biztos.
-Sokat, 10-et biztos, de ha nagyon unatkozok akkor többet.Van amikor olyan kérdések vannak,hogy nem nagyon tudok rá mit írni.
-Ez változó,sokszor el is felejtem ezt a pontozósdit.
Pár éve amikor regisztráltam én szerintem 6-7hónapig tuti nem pontoztam,mert nem tudtam,hogy lehet :D :D
1, inkább heti,mint napi
2, 3-4.attól függ milyen a kínálat:D
3. általában elfelejtek
Ritkán,mondjuk mostanában unalmamban is csináltam.
Passz. Napi 20 simán.
Szinte soha. Vagy nagyon undorítóan butának kell lennie,vagy olyannak,hogy fuldokoljak a nevetéstől. Illetve,ha valaki leírja,hogy jelentette a kérdést,azt mindig lepontozom.
1. Havi 1-2 kérdés. Az utolsót december elején írtam ki.
2. Attól függ, van amikor napokig egyre sem, van amikor napi több tucatra válaszolok. Az átlag napi 2-3.
3. Nem igazán pontozok, csak ha kiemelkedően jó vagy ostoba választ látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!