Amiket 14 éves koromig láttam, de nem végig csak héba-hóba epizódokat, és nem tudtam hogy anime az a Sailor Moon, Dragon Ball, Inuyasha, Slayers, Pokeman, yu gi oh, maja a méhecske, grimm legszebb meséi, Csizmás kandúr, egy panda macis mese, Panda maci kalandjai, Cihiro szellem országban, Sonik x és még lehet volt pár.
Az első igazi rajongást a Sámán Király váltotta ki belőlem, majd kicsit később rá találtam az A+-ra és el tartott egy ideig amíg felfogtam hogy azok a sorozatok amikbe ott bele szerettem együttesen képezik az animéket. Ha valaki meg kérdezi tőlem melyik volt az első animém mindig a sámán királyt mondom, mert bár még akkor sem voltam tisztába vele mit nézek, ő volt nekem az anime ami elindította a lejtőn.
Az elfen lied
Amit pedig végignéztem az a InuYasha
Slayers, Inuyasha, Pokemon, Yu Gi Oh, Kaleido Star, Tsubasa kapitány, meg még amit adott a TV.
A legeslegelső talán a Pokemon volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!