17 éves vagyok és 180cm magass! Meddig növök még? Édesapám olyan 175-176körüli Édesanyám is vagy 165-167körüli, vállamon felül ér egy kicsive. Szerintetek?
lehet semennyit.
en 16 evesen mar elertem a vegso magassagomat.
Értem, illetve 74,5kg vagyok és most fogtam neki saját testsúlyos edzésnek itthon + beszereztem pár dolgot még mellé!
Ami igaz hogy szeptemberben 175 voltam és számomra kicsit magas lett egyböl az 180, ez már magass vagy középmagas??
Átlag statisztikák szerint 1-2 centi van még hátra 17 után.
(Csak ha nagyon későn növős fajta vagy, akkor lehet még ennél több. Mikor nőttél a legtöbbet? Az átlag 14 vagy 15 évesen nől a legtöbbet, aztán kezd lelassulni a dolog. Aki 16 évesen növi a legtöbbet, na az a későn növős fajta.)
És sokan még felfedezik ilyenkor a reggel-este közti 2 centis különbséget is... Tehát nem minden növés növés.
180 egynéhánnyal a mai fiúk 2/3-ánál magasabb leszel, 1/3-ánál alacsonyabb. (Azt hiszem 178 körül az átlag mostanság. Nyilván ha a 80 éves öregeket belevesszük akkor jóval lejjebb van az átlag.) Hogy ezt milyen magasnak nevezzük ezen kár vitát indítani. 180 felett lehet nyugodtan magasnak nevezni, igaz akad majd néhány 195-ös, aki ezen mosolyog, de egészségükre.
És korod ellenére nem vagy egy vézna gyerek, már egész szép súlyban vagy, további jó edzegetést...
nem. en peldaul 16 eves koromig nottem, utana egy centit sem. Van aki mar 14 evesen eleri a vegleges magassagat. van aki meg 20 evesen is no meg.
Nincs altalanos szabaly, csak statisztika.
Értem!
De kb milyen magass lehetek szettetek?? 184-185körül ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!