Mi volt életetek legboldogabb pillanata?
Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 22:20
11/19 anonim válasza:
A boldogság nem mérhető. Az vagy van, vagy nincs. Te összekevered a múló örömöket és élvezeteket a boldogsággal.
12/19 anonim válasza:
Amikor beszéltem két szót azzal a bizonyos lánnyal. Aztán pálfordulás történt, következett életem legszarabb pillanata.
13/19 anonim válasza:
Amikor megkaptam a kutyámat :)
14/19 anonim válasza:
A valódi boldogság nem a külső tényezőkön múlik. A külső tényezők miatt érzett "boldogság" valójában nem is igazi boldogság, csak múló öröm. A tökéletes boldogság eléréséhez nem kell történnie semminek a külső világban. A legmélyebb szegénységben élő ember is lehet tökéletesen boldog, mivel az nem a külső tényezőkön múlik.
15/19 opened paradise válasza:
Nem volt áramunk,de az exem minden este átjött és minden este órákig beszéltünk,meg elvoltunk a sötétben.
Hiába lett úgy vége,ahogy,ezt sohasem fogom elfelejteni.
16/19 Jázi :) válasza:
Basszus aki kutyát kapott az 100%-os, én életet adtam és lepontoztatok!? De miért? :DDDD
17/19 anonim válasza:
mert a gyerekeseket le kell pontozni, nem tudtad? :)
18/19 anonim válasza:
nagyon sok boldog pillanat volt az eletemben, nem tudnek kiemelni egyet sem hogy na ez volt a legboldogabb.
19/19 anonim válasza:
Inkább időszakot mondanék, az pedig a 2011-es év első fele volt, az nagyon eseménydús és boldog időszak volt, voltak barátaim, aktív szociális életem, úgy éreztem, megtaláltam a helyemet, elfogadnak és szeretnek... Sajnos utána vége lett, (másik iskola) és elkezdődött egy nehéz időszak, ami még most is tart, de bízom benne, hogy most, hogy elballagtam, új életet tudok kezdeni, és elfelejteni ezt a 4 nem túl kellemes évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!