Kezdeményeznem kellene?
Van egy srác aki külföldön él de egy évig most itthon volt szeptember körül megy vissza ki. Már 2-3 hónapja észrevettem, hogy állandóan néz, meg mosolyog, és közelemben mindig játsza magát, olyan is volt, hogy amikor észrevett átkarolta egyik lány barátnőjét. Mindig csak akkor köszönt nekem is amikor ismerőseivel voltam együtt ez kicsit bántott ezért mosolyogva ráköszöntem amire eléggé meglepődött de elmosoyodott és halkan vissza köszönt. Azóta is csak elmosolyodva néz. Szerintem nem akar tőlem semmit ezekszerint ha nem lép. Én szeretnék mert tetszik, de erre a 4 hónapra nen érdemes mert ismerem magam hamar belehabarodnék és rossz lenne amikor elmegy, nem akarom úgy, hogy tudom biztosan vége lesz, meg őt sem akarom azzal megbántani, hogy nem akarok távkapcsolatot majd és szakítani kéne.
Kort és nemet is kérlek
20/l
én kezdeményeznék, mert nem vagyok az a típus, aki könnyen odáig van valakiért, szóval ezért a pár hónapért meg merném kockáztatni, hogy a végén szar legyen. egyébként meg közel nem biztos, hogy a végén szar lesz, mert lehet, hogy nem lesz semmi, nem lesz komoly, olyan lassan lesz bármi is, hogy az nem okoz majd túl nagy fájdalmakat, vagy esetleg mégse utazik el szeptemberben.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!