Nincs kedvem élni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mármint nincs kedvem semmihez szinte, mostanában. Közösségbe se nagyon van kedvem menni (pl. iskola). Az is lehet, hogy mostanában azokkal az emberekkel van valami gond akiket szeretek. Valakinek valami NORMÁLIS ötlete/válasza? Köszönöm előre is. 16/F2015. máj. 6. 20:58
1/3 anonim válasza:
Nem bujkál benned valami vírus vagy más betegség? Olyan idióta az időjárás, hogy könnyen le lehet betegedni, ha valaki nem vigyáz, az is lehet, hogy túlhajtottad magad, és kimerültél. Én olyankor voltam olyan passzban sulis időmben, hogy semmihez nem volt kedvem, ha betegség előtt voltam, vagy kimerültem, aztán gyorsan ki is derült, miért.
2/3 anonim válasza:
Szerintem kicsit depressziós vagy.Nálam is ez volt ilyen korban,ez a kamaszkor velejárója...
3/3 anonim válasza:
Ez depi lehet...tudom mert nálam is ez van csak sokkal súlyosabb stádium...beszéld meg a problémáidat a környezeteddel hogy idejében megtaláld a gyökerét a dolgoknak.
Máskülömben egyik halmozódik a másikra és teljesen be fog temetni...
Ne hagyd magad elszigetelődni mert százszor rosszabb lesz
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!