Nincs kedvem élni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Semmi kedvem semmihez,annyira unok élni. Rossz és unalmas. Jobb sose lesz nincs megoldás. Mit tegyek?2014. nov. 19. 15:09
2/13 anonim válasza:
Mivel töltöd a napjaid? Barátaid/ismerőseid vannak akikkel szoktál beszélgetni? Én is így voltam vele régen amikor itthon ültem egész nap, aztán egyszer csak elmúlt..:)
4/13 A kérdező kommentje:
Nincs senkim nincs semmim,hiányzik az iskola :( A régi barátaim nem foglalkoznak velem.
2014. nov. 19. 15:22
6/13 anonim válasza:
mennyi idős vagy?
miért nem keresed fel a régi barátokat? :) mert nem vagytok osztálytársak attól még találkozhattok...
7/13 A kérdező kommentje:
Igen,de már nem meek írni senkinek mert lekoptatnak valamivel mindig annyira elegem van az életemből de komolyan itt se ír vissza egy szros ember se..
2014. nov. 19. 16:20
8/13 anonim válasza:
akkor keress új barátokat...akikkel van közös téma...
9/13 A kérdező kommentje:
de hát honnan a francból ha még interneten is lekoptatnak? ráadásul lány vagyok így még cikibb
2014. nov. 19. 16:30
10/13 anonim válasza:
Ahhoz hogy segíteni tudjunk tudni kellene a nemedet és a korodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!