Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire "gáz" ha valaki 16...

Mennyire "gáz" ha valaki 16 évesen kezdi a középsulit? Ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

16 évesen fogom kezdeni a középiskolát és nem azért mert megbuktam hanem eü. ok miatt. Attól félek ha meghallják azonnal jönnek a hányszor buktál? és hasonló kérdések, és meg kell magyaráznom hogy miért de nem biztos hogy hinni fognak nekem azután azt fogják mondani hazudok.

Ti mit gondolnátok? Eléggé félek ettől

14/L / Szeptemberbe leszek 15 és akkor leszek 8.osztályos

2015. ápr. 28. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Haliho :)

No problem

En is 16 evesen fogom kezdeni a sulit, van aki meg 17 es ugy 9.-es, a 0. miatt.

Szerintem nincs mittöl agodnod, föleg ha 3-oknal nem szerzel rosszabbat.

Most tudom, hogy elfogjak hinni, miert ne hinnek el ?!

Nalunk volt egy lany alltalanosban, egyevel mindenkinel idösebb volt, de senkit nem erdekelt, mondta, hogy 1 evel többet volt ovis. Senkit nem erdelt, föleg, hogy aranyos lany, mara jo baratnök vagyunk :))

2015. máj. 17. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan osztálytársam, aki eü okok miatt később kezdte a középiskolát, meg olyan is volt, aki 2 évet más suliban húzott le, aztán átjött a mi intézményünkbe. Szerintem ne izgulj, nem gáz, anno mi nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget, igaz megkérdeztük a miértet, de nem témáztunk ezen.
2015. júl. 3. 18:21
 13/14 anonim válasza:
Mi az a Eü? Am nem gáz.
2015. aug. 17. 09:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Egészségügyi okok miatt
2015. aug. 17. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!