Mennyire "gáz" ha valaki 16 évesen kezdi a középsulit? Ti mit gondolnátok?
16 évesen fogom kezdeni a középiskolát és nem azért mert megbuktam hanem eü. ok miatt. Attól félek ha meghallják azonnal jönnek a hányszor buktál? és hasonló kérdések, és meg kell magyaráznom hogy miért de nem biztos hogy hinni fognak nekem azután azt fogják mondani hazudok.
Ti mit gondolnátok? Eléggé félek ettől
14/L / Szeptemberbe leszek 15 és akkor leszek 8.osztályos
Szerintem nem gond.
Annak idején, én is 16 évesen kezdtem. Szalajtottam, és magántanuló is voltam egy évig.
Nem hiszem, hogy bántanának ezért, talán amiatt lehet kicsit rosszabb, hogy esetleg éretlennek találod majd az osztálytársaidat és kényelmetlenül érzed majd magad. (Ha eleve érettebb típus vagy)
Szerintem ne feszülj rá..
Igen sokkal érettebb vagyok. A legjobb barátnőm szintén 14 éves ő ősszel kezdi a középsulit, de megértjük egymást.
Azokat nem szeretem akik 14-15 évesen versenyeznek kinek volt több pasija, minden hétvégén buli stb. Mi a barátnőimmel zenélünk, társasozunk, röplabdázunk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!