Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit gondolnátok/tennétek?

Ti mit gondolnátok/tennétek?

Figyelt kérdés

Beszélgettem nemrég itt egy emberrel, eleinte teljesen normális volt, próbáltam volna neki segíteni [azért is keresett meg.]

Sok lényeges dolgot nem adtam meg magamról csak a keresztnevemet tudta és a várost, ahol lakok.

Erre nemrég kibukott, hogy egy közösségi oldalon elkezdett utánam kutatgatni, hogy hogy nézek ki, meg ilyesmi, persze magát (képileg) nem merte felvállalni.

Kíváncsi vagyok, hogy ti az ilyet hogy fogadnátok, mert szerintem undorító dolog volt tőle.

2014. dec. 11. 13:45
 1/7 Rbomb ***** válasza:
szarni bele.
2014. dec. 11. 13:49
 2/7 anonim válasza:
68%
Teljes mértékben gusztustalan.
2014. dec. 11. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes az ilyen emberekkel foglalkozni. Ha valakire kíváncsi vagyok, akkor elkérem az elérhetőségét. Ilyen egyszerű. Nekem sem tetszene az ilyen viselkedés.

Engem valami zaklató talált meg 1-2 hete egy kérdés kapcsán. Miután letiltottam, egy másik névvel írt rám és moderátornak adta ki magát azzal, hogy ne zaklassam az embereket. :D Mindezt úgy, hogy mindössze 2 emberrel beszélgetek itt, de velük napi szinten. Egyből tudtam hogy ő az.

Szóval van itt mindenféle ember. Meg kell próbálni őket ignorálni.

2014. dec. 11. 14:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Én itt beszélgettem vele, tényleg normálisnak tűnt, de nagyon felment a pumpa bennem, amikor megtudtam, hogy csak úgy kutatgat utánam a hátam mögött.

3# Ne is mond, az ilyenek engem mindig megtalálnak, pedig nem szoktam rá okot adni...

2014. dec. 11. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi volt rád. Ő meg szégyenlős. Cserébe kérnék róla képet.
2014. dec. 11. 14:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Eddig sem vállalta fel magát, mert gyáva, csak a hátam mögött tudott kutakodni utánam.
2014. dec. 11. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Leszarom, nem beszélgetek itt senkivel. Most kb. 20 ból 1 ember van aki tényleg az amit mond magáról és normális? Vagy még rosszabb talán az arány...

Ritka nagy szerencséje van annak aki itt normális emberekkel tud beszélni, sokat, még akkor is ha jó, ha 10 ből sikerült 1 et találnia.

2014. dec. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!