Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Basszus tényleg igaz ez a...

Basszus tényleg igaz ez a fekete kocsis dolog meg a talking angela? :c:o (többi lent)

Figyelt kérdés

ha valaki nem tudná..

[link]

[link]

én azért félek:( nem miskolcon lakom de bnőm mondta h vhol a szomszéd városba is ez volt...

tényleg igaz?:o

2015. ápr. 25. 21:29
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Egyébként mikor is játszottatok ezzel útóljára?Soha?

Éppen ma töltöttem le és meg fogom nézni hogy igaz e ez...(tuti kamu)Gondoltatok arra h pl egy cég hasonló telefonos játékokat fejleszt és megpróbálja bemocskolni talking friends-eset hogy az övéké népszerűbb legyen...Ez az egész tök logikus meg a fekete kocsis duma is átlátszó...

2015. ápr. 28. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Na várjunk!

Engem ez a játék sosem érdekelt, hisz kinőttem az ilyenekből. Tehát nem követtem róla semmit nyomon. De már unom, hogy az egész Facebook kezdőlapom ezzel van teli...

Tehát! Utána olvastam, megnéztem Google Play áruházban.

Javítsatok ki, ha tévedek abban, amit írni fogok...

Ezt a játékot NEM magyar készítette/hozta létre...a Facebookon megosztott dolgok szerint vigyázni kell, mert már x gyereket raboltak el emiatt az USA-ban is.

Kérdés: most akkor ez hogy van?!

Hogyha - feltételezzük - angolok feltörték ezt a játékot például Londonban (most csak írtam valamit példaként) és figyelnek, akkor mégis hogy jön ide, hogy Miskolcon meg mit tudom én hol, de Magyarországon belül fekete autóval követnek az ukrán meg a román meg a fene tudja már, hogy kik?!

Ha Magyarországon követnek és ezért a játék miatt rabolnak el, akkor logikus, hogy magyar, esetleg szomszédos országbeli az illető. De ezt nem tudom elképzelni. És mondjuk Amerikából vagy Franciaországból vagy fene tudja honnan (ahol állítólag "feltörték") miért a románok meg szerbek meg ukránok jönnek pont Magyarországra gyerekeket rabolni?! Ez logikátlan egyébként....

Jó, lehet, hogy igaz, lehet, hogy figyelnek, de kizártnak tartom, hogy ezeknek bármi köze lenne a magyar gyermekrablásokhoz.

Különben meg nem hiszem, hogy a Google ne tenne ez ellen semmit...meg a gyártócég se, aki ezt a játékot kitalálta...

Ja és még egy fontos megjegyzés! Ez a hír már évek óta terjed, csak néha csend van körülötte! :D Szóval ha igaz, akkor "megnyugodhat", aki játszik vele, mert lehet, hogy már 1 éve is figyelték! :D Nem tudom mi ez a nagy felhajtás most körülötte...2014 februárjában ugyanúgy terjengtek ezek a hírek...vagy most Magyarországon gyerekrablások vannak és most mindent fogjunk a játékra, vagy mi!?

Bocs, ha esetleg tévedek, de nekem így állt össze a fejemben a kép! Bár már este van...:D

2015. ápr. 28. 22:11
 13/20 A kérdező kommentje:

hát oké de tudod milyenek arománok meg arabok xd kb ...

meg ezaz isis... az mi?

az is ilyen román vagy arab által fejlesztett vmi nem ?

vagy nem tudom xd

2015. ápr. 29. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Egy-két éve játszottam vele, de nem emlékszem ilyen kérdésekre. És még itt is vagyok. :) Régen elrabolhattak volna. Na meg akkor lát(ná)nak, ha lenne a mobilomon szemben is kamera.

Fekete kocsit nem tudom, nem arra lakom.

Szerintem ezek urban legend-ek.

Emberkereskedők vannak. Keleti emberek Nyugat-Európába visznek embereket. És viszont. Félelmetes.

2015. ápr. 29. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, az összes számítógépet feltörték szervkereskedő pedofilok, úgyhogy kedves kérdező, saját érdekedben, kérlek, kapcsold ki a gépet, és ne internetezz soha többé. Köszönöm.
2015. ápr. 29. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ezt valami sz*ros találta ki aki a suliban hallott az ÁVH-ról, meg a "nagy fekete autókról", és kreált egy rémtörténetet...
2015. ápr. 29. 20:25
 17/20 anonim válasza:

Annyira naívak vagytok...Ezen az egészen csak nevetni tudok....

Kezdjük azzal,hogy valamelyik hülye kitalálta ezeket a kamu sztorikat és elterjesztette, ezzel ingyen reklámot adott a játéknak! ;)

Alapjáraton egy ember nem lenne képes feltörni egy ilyen szervert, ha mégis akkor nyilvánvaló nem vállalná fel az arcát és nem rabolna el gyerekeket :D Mi lenne ebből a haszna? Feltör egy világhírű appot ,elrabol pár gyereket,majd sittre vágják...?! :D A macska szemében pedig nincs semmi sem! Sok buta ember csak oda képzeli.... Egyátalán nincs kamera a szemében,nem tud megfigyelni se semmi! A kutya se foglalkozik azzal amiket írsz magadról a macskának mert nem igazi emberrel chatelsz ,hanem robot :) aki ugyan tárolja az adatokat (mert ez a dolga) de semmit nem használ fel ellened!!! Tehát ne legyen senki se ennyire naív mert ez már nevetsèges....Viszont ez egy jó kis reklám lett a játéknak,így többen fogják letölteni mint törölni :)

2015. máj. 1. 00:24
 18/20 anonim válasza:

"Éjjel 0:47 óra. Már lassan háromnegyed órája csak vihogok a röhögéstől, ezek a talking angela-s szaron."

Komolyan, gondolkozzunk, ha nem is nagyon, csak egy icipicit :D

2015. máj. 1. 00:48
 19/20 A kérdező kommentje:
#17 igaz:Dxd
2015. máj. 1. 19:16
 20/20 ladygaga01 válasza:
Ha a play áruházban jobban megnézed a talking ginger képeit, ott a szemében, ott egy alak
2015. máj. 6. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!