Basszus tényleg igaz ez a fekete kocsis dolog meg a talking angela? :c:o (többi lent)
ha valaki nem tudná..
én azért félek:( nem miskolcon lakom de bnőm mondta h vhol a szomszéd városba is ez volt...
tényleg igaz?:o
Megtaláltam egy 2006-os levelet, ami pont erről szól! Szóval már legalább 9 éve kering a történet:
Waaa😱😱😱
Meg jobban felek😞😣
Most neztem meg a kepet xd
Most akk mivan?._.
Aham, a képernyő közepére egy alkalmazásban elrejtettek egy kamerát...seems legit.
Szeretem az ilyen kamuhíreket. Jól ki tudom szűrni vele, melyik ismerősöm értelmi képessége közelíti a negatív tartományt és törölhetem a netes világból, a való életben meg nagy ívben kerülhetem. :D
Egyébként egyszerű a képlet. Idegenekhez nem kell odamenni, de ezt általában ovis gyerekeknek tanítják meg. És soha nem osztunk meg magunkról semmi személyeset se idegeneknek, se a neten. Ez csak rémhírkeltés, hogy a buta gyerekek is belegondoljanak, mit mondanak és csinálnak. :D
igen egyértelmű h nem kell odamenni de hát na.. ha 4en vannak és ha odamennek hozzád.. aztán elvisznek._.
javaslom az uzit mindenkinekxd vagy egy deo is elég sztem nálam az szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!