Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mást is idegesít amikor a...

Mást is idegesít amikor a pirosnál a fekete luxuskocsikat brümmögtetik?

Figyelt kérdés

Megy az ember a belvárosban, délelőtt.

Majdnem mindegyik kereszteződéshez jut egy ilyen autó.

Zene üvölt benne, le van sötétítve, ált német autómárka, és vagy kopasz kigyúrt fószer ül benne, vagy valami apuci pici fia, fülig érő szájjal.

Direkt csinálják ezt?

Szeretik felhívni a figyelmet?

Pedig pont a helyesen közlekedőktől vonják el ezzel a figyelmet.

2015. ápr. 15. 18:46
 1/9 Koaxk Ábel ***** válasza:
Én pl szeretem hangosan hallgatni a zenét függetlenül attól milyen autóm van, honnan veszed, hogy én vagy az általad említett luxus autósok, nem közlekednek helyesen?!?
2015. ápr. 15. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem idegesít, nem is foglalkozom velük. Inkább a csajokat nézegetem a járdán, szépen kezdik ledobálni a téli cuccokat :)
2015. ápr. 15. 18:54
 3/9 A kérdező kommentje:
vagy lehet a csajok miatt csinálják, hogy odanézzenek, és jó napjuk legyen?
2015. ápr. 15. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De miért zavar ez téged? Valamilyen pszichés problémáid vannak?
2015. ápr. 15. 18:57
 5/9 dirtboy ***** válasza:
100%
én nem szoktam ilyet tapasztalni mert nálam is szól a zene és nem hallom hogy brümogtetik e vagy sem a kocsijukat,na meg le is sz@rom mit csinál a másik.
2015. ápr. 15. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt vagy most találtad ki kérdező, vagy egyedi eset, mert egyáltalán nem jellemző a dolog, amit irtál.
2015. ápr. 15. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
engem az idegesít,hogy az emberek nem tudnak a saját dolgukkal foglalkozni...mint pl te sem!!!
2015. ápr. 15. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez még megszokható, viszont az a gáz, ha a Menő Manó mégmenőbb autójával beáll elsőnek a kanyarodó sávba, majd amikor az egyenesnek zöld van, kilő mindenki elé. Ugyanezekre érvényes az index-, biztonsági öv nélküli élet; ha meg baj van, akkor természetesen a másik a hibás. Naphosszat lehetne sorolni a kérdésednél sokkal jobban kiakasztó dolgaikat a Menő Manóknak.
2015. ápr. 15. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát németek közül nekem a luxusautó a Porsche , olyanban meg általában kultúremberek szoktak ülni. A többi sem idegesít ha esetleg látok ilyet,inkább csak megmosolyogtat, hogy biztos azért van lehúzva az ablak mert nem működik a klíma :D
2015. ápr. 15. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!