Ha a szélvédőre festek egy fekete csíkot biztonsági övnek, az jó?
Minek? Szab.sértési bírság csak, és közeli hozzátartozóidra akik vezettek nem vagy köteles terhelő vallomást tenni.
Ez nem gyorshajtás.
Most mondják meg egy képről, főleg ha uv fólia van a szélvédőn. :)
1. Ne a szélvédőre, hanem kapható olyan póló, amin van csík keresztben. Olyat vegyél, te mestertroll.
2. Próbáld meg majd a fizikát is ilyen trükkösen átverni ezzel a módszerrel, amikor egy balesetnél meghalsz miatta, de előbb a kocsiban ülő szeretteidnek is eltöri a gerincét az előrelóduló tested.
Például itt egy szemléletes videó, hogy hogyan ölöd meg magadat meg a szeretteidet ezzel a nagyon okos hozzáállással: https://www.youtube.com/watch?v=e6Qhmdk4VNs
További jó tanács: Ha egyszer halálos beteg leszel, akkor az életmentő gyógyszerért se menj el a patikába, mert az fárasztó! Hanem inkább csak csinálj egy hasonló gyógyszeresdobozt otthon.
A háziorvost majd jól átvered vele, azt fogja hinni, hogy az igazi gyógyszert szeded, te meg majd büszke lehetsz magadra, hogy milyen okosan átverted.
Ha a szélvédőt befested, azért is bírságolnak, jobban teszed ha lefóliáztatod a hátsó részt, mert akkor szinte lehetetlen észrevenni az övet.
Az biztonsági öv figyelés nem is automatikus.
Többeknek: szerintem senkit se érdekel a demagóg, agymosott szöveg a kirepülő testekről, halott családtagokról, mindenki úgy hal meg ahogy akar, és közben azt öl meg, akit akar!
"De tényleg beszoktuk és a gyerekeknek is mindig szólok, sőt az anyósnak is én kötöm be! Mert már volt olyan, hogy a kalaptartóból előre repült a banán, el tudom képzelni mi lett volna, ha nem vagyunk bekötve. De ez az új fajta kamera rendszer megmozgatta a fantáziámat..."
Na akkor jó, nagyon helyes. Csak így tovább!
A banános példa nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!