Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a barátaim...

Mit csináljak ha a barátaim utálják a romákat és én is az vagyok?

Figyelt kérdés

Kérlek ne jelentsetek mert a kategóriát rosszul adtam meg de csak itt várhatók választ.

Arról van szó hogy én félig roma vagyok de még mindig jobban tartom magam magyarnak mint annak. És nem is szeretnék az lenni viselkedésben sem ütközik ki hogy roma vagyok. Úgy kezdődőt hogy a barátaim elleinte kezdték szidni a romákat azért mert őket a rosszabbik fajta nagyon zavarja. Először megkérdezték hogy engem nem zavar én letagadtam hogy roma vagyok és ezt elfogadták kicsit én is egyet értek hogy zavaró a rosszabbik fajta roma. De kérdem én nem furcsa hogy roma létemre olyanokkal barátkozok akik utálják azokat?

2015. ápr. 24. 17:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ez egy ilyen szakma, kedves hozzászóló. Példát kell mutatni, és akkor a haverok szeretni fognak. Nekem is vannak jó roma ismerőseim, akik nem bűnözők.

Az utálatért meg ne okolt a "nemromákat", nem ok nélkül gyűlölködik fél Európa. Ezt a cigányság magának köszönheti. De ettől még túl kell lépni rajta, ezt a sorsot kaptad, ezen változtatni nem tudsz, hacsak nem hagyod el Európát.

2015. ápr. 24. 20:12
 12/12 anonim ***** válasza:

"Rossz példa. A közvélemény-kutatók országszerte hívnak fel, random számokat. És elég sok embert megkérdeznek, amiből már tényleg lehet viszonylag hiteles adatokat leszűrni."

Én is találkoztam már elég sok cigánnyal. Egy kezemen meg tudnám számolni, hány volt közülük (talán) normális.

2015. ápr. 24. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!