Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családom és barátaim a utálják a párom, mit lehet tenni ilyenkor a béke érdekében?
Én eddig 3-ból egy anyósjelöltel nem jöttem csak ki. A többiekkel nagyon jól elbeszélgettem, van amelyikkel még mindig.
Amelyikkel nem szerettük egymást ott érdekes volt a viszony. Nem mondtuk ki, csak kerülgettük egymást. Aztán egyszer a fejemhez vágta hogy nem értek semmihez és nem tudom feltalálni magam meg át akarom verni. Amikor megmondtam neki hogy nem szeretem más kárára feltalálni magam mint ő akkor kicsit összevesztünk. Aztán még a fejéhez vágtam hogy a családját eladná kilóra ha megvennék... Pár hétre rá szakítottam az aktuális bartnőmmel.
A mostani anyóssal is jóban vagyok.
Hát nem tudom, mi lenne a jobb, ha szakadna a cérna, vagy ha továbbra is én lennék a szélén.... Engem az ő családja nagyon szeret, nővére ha poénkodik, sógornőnek hív, anyósjelöltem kifejtette, hogy szeretné, ha én lennék a menye. Ezen kicsit besokkoltam, hogy tényleg ennyire szeret a családja. És rossz, hogy ez fordítva nincs így.
Próbáltam én beszélni már mindenkivel, de a vége mindig az lett, hogy villámhárítóként funkcionálok.
Az én exem ezt megunta. Én lány 24 ő fiú szintén 24.
A családját és a barátait választotta a kapcsolatunk helyett. Most él szerintem mint Marci hevesen én meg szenvedek. Azt kell megtanulni szerintem,hogy a család mindig melletted lesz akármit teszel. Ha rossz fiúval vagy együtt ha rendessel akkor is ott lesznek ha szarban vagy. A szerelmed mellett ha nem tartasz ki (hiszen ő a te választásod) akkor meg mit ér a kapcsolat???Elvileg őt akarod férjednek ő lesz a családod!!!!
Ezt mond el anyudéknak is és fogadják el a döntésed, hiszen felnőtt emberek vagytok. Nálunk anyuci nyert:(
nálunk is volt egy két feszültség.elsőnek apám jó erősen hátba vágta.szarrá oltott mindekit a családban apu 3 perc alatt és a paismat is.aztán én elsírtam magam és el mentünk itthonról.persze így később vissza gondolva tök vicces volt.párom csak röhögött rajta.de jött bátran ide.
barátaimmal nem nagyon beszél mert ostobának tartja őket e úgy ahogy jóban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!