Miután végeztetek a sulival milyen volt? Munkát mennyi idő alatt találtatok?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 20:59
11/11 anonim válasza:
Tavaly júniusban végeztem (varrónőként, előtte érettségiztem), sokáig nem találtam munkát, februárban kezdtem dolgozni egy gyorsétteremben, amikor volt lehetőségem a szakmámban elhelyezkedni, azt otthagytam.
A tavaly nyár még jó volt, amikor a barátaim elkezdtek szeptemberben suliba járni, én meg csak melót kerestem, az volt nagyon rossz, unatkoztam, nem volt pénzem, a szüleim tartottak el.
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy jövőre szeretnék továbbtanulni, rájöttem hogy ez a szakma nem nekem való, inkább felvételizek valamilyen fősulira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!