Hány embert találtatok ezen az oldalon akikkel beszélgettek, barátkoztok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 16:41
1/8 anonim válasza:
Általában rám szoktak írni, volt már egy pár, akivel úgy összebarátkoztam, de a legtöbb szatír...
2/8 anonim válasza:
Egyet sem. Nem barátkozni, ismerkedni járok erre az oldalra.
3/8 piriiiiii válasza:
10-20 biztos megvan. De csak kevéssel találkoztam élőben.
4/8 anonim válasza:
1-el. de fél év beszélgetés után kiderült, hogy a testvérem az a másik szobából. kicsi a világ.
5/8 anonim válasza:
Sok emberrel beszélgettem már itt, de csak kettő van akivel facen is tartjuk a kapcsolatot, meg találkozni is fogunk:D Ők jó arcok.:)
6/8 anonim válasza:
Utolsó előtti...én egy nap alatt levágnám szerintem,hogy a tesómmal beszélek...hogy ,hogy csak félév után jöttetek rá?:DD
7/8 anonim válasza:
mert fél év után mondta, hogy jelöljem be face-n és akkor láttam, hogy jééé ez a Sanyi a tesóm. :DDDD
8/8 anonim válasza:
senkivel, bár még csak fél éve írogatok ide.:)
mindenki csak du...gós kommenteket ír rám, szóval azokra meg vagy bunkón válaszolok, vagy sehogyan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!