Ez normális? Mit tegyek?
Regebben en is ilyen erzekeny voltam.
Ha nem tudod, mit valaszolj nekik vissza, egyszeruen csak sz*rd le oket es/vagy mutass be nekik! :D
Egyebkent nem kell aggodnod a kicsi melled miatt. En nagyon orulnek, ha nekem az lenne. A nagy mell r*hadtul idegesito es nyaron allandoan megnezik a ferfik, ami szamomra eleg zavaro, mert raadasul nem is vonzodom a ferfiakhoz.
19/L/L
Először is tükörbe kell nézned.
Nézd meg hogy neked magadnak megfelel-e a cici méreted.
Ne a többiek szavai visszhangozzanak benned hanem azt nézd meg hogy neked jó-e így.
Ha úgy gondolod hogy lehetne nagyobb is akkor kezdj el edzeni mellizomra. Ha így teszel a cicid feszes lesz, szép lesz rajta a bőr és rendesen ki tud fejlődni. Ha genetikailag kicsi a cicid akkor nyilván nem nőnek nagy tejcsárdák a helyére de erre nincs is szükség.
A legkiválóbb mellizom gyakorlat a fekvőtámasz, de mivel elég nehéz egy lány számára ezért csinálj női fekvőtámaszt vagyis a térdeden támaszkodj ne a lábujjaidon. Heti 3 alkalom elegendő és nem kell sokat csinálni 5 sorozat pár ismétléssel aztán emelhetsz rajta egy kicsit. Tehát mondjuk 5-ször 10, de ha ez még elsőre sok akkor kezd 5 x 5-tel vagy 5 x 3-al.
Az edzés mellé egyél ugyanúgy mint eddig vagy egy picit többet, egy kis hízás csak jót tesz a cicidnek.
Az edzéssel kapcsolatban a kulcsszó a "mérték"
Itt nem beszélünk "tömegnövelésről" vagy "szálkásításról" mint a testépítésben hanem kizárólag a cicid alatt lévő izom átmozgatásáról. Ez minden.
Ezen kívül ha azt hiszed hogy minden fiú a nagy cicikre bukik akkor nagyon tévedsz. Én konkrétan undorodom tőle.
A nagy cicik előbb-utóbb lógni fognak ami számomra azonnali szakítást jelent. De ezt nem várom meg mivel össze sem jövök nagy mellű lányokkal.
Nekem egy lánynak maximum "tenyérnyi" cicije legyen vagy annál kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!