Nem voltam szerelmes és nem is nagyon hiszek benne. Volt egy nagyon visszhúzódó korszakom alig beszéltem akárkivel. Később egyre jobban oldódtam és jött egy fiú. Csak randiztunk. Aztán valamikor úgy elkezdett komolyan beszélni és cselekedni én meg eltűntem és amint el tudtam érni megmondtam neki hogy hagyjuk a fenébe. Nem is vonzódtam,csak imponált hogy megtetszettem egy nálam 4 évvel idősebbnek. Több mint fél évvel utána is a hideg ráz ha belegondolok ahogy a kezemet fogta. Rosszul lettem tőle és nyűg volt vele beszélni. Nem ennek hatására de valami más lett már előtte is. A komoly dolgokat elutasítom. Mármint a fiúkat. Kellemetlenül érzem magam ha egy meg is ölel. Úgy gondolom hogy érzelmileg éretlen vagyok,de mégis vágyok azért valakire, de amikor megtehetném iszonyúan félek, elfutok. Szószerint. Ez lesz másképp???
15/L
2015. ápr. 6. 22:36
1/4 badboy99 válasza:
Természetesen lesz. Ez amolyan korszak, időszak, amin túl kell, hogy ess. Mert ahogy mondtad is vágysz rá, de mégsem... Érthető, hiszen vágysz a meleg karokba stb, viszont félsz az ismeretlentől, félsz mert tudod, hogy ma már minden előfordulhat. Hidd el, tudom mit érzel. :) Nyugodj meg, biztos vagyok benne, hogy ez egy átmeneti időszakod.:)))
2015. ápr. 6. 22:51
2/4 anonim válasza:
valóban érzelmileg még nem állhatsz azon a szinten, én is így vagyok vele lehet hogy imponál valaki de nem járnék vele csak ezért. Én attól félek hogy soha sem leszek igazán szerelmes :( pedig szeretnék. amúgy ez attól is lehet hogy mi lányok/nők a tökéletes pasira várunk egész életünkben aki mint tudjuk nem létezik, így sosem jön el, ezért van annyi szingli nő :) remélem valamit azért segítettem :)
2015. ápr. 6. 22:52
3/4 anonim válasza:
Ha igazán szerelmes leszel, alig várod, hogy hozzád érjenek és megöleljenek, kis pillangók fognak repkedni mindenütt. Ha nincs kémia, mért esne jól egy olyan érintése, aki nem vonz? Ez természetes. Nem attól komoly valami, hogy a fiú komolyan gondolja, mindkét félnek komolyan kell gondolnia.És nem azért, mert 15 vagy és illene, hogy legyen már pasid (mások vagy magad szerint), hanem mert Te is úgy érzed, hogy a másik nélkül nincs értelme semminek. Nyilván igazán még nem tetszett meg fiú neked. Ez általában nem rendelésre jön, hanem amikor nem számítasz rá.
2015. ápr. 6. 22:54
4/4 anonim válasza:
15 eves vagy, az egesz elet most kezdodik el igazan szamodra, persze, hogy lesz maskepp. ha mondjuk ezeket a sorokat egy 30as vagy 20on valahany eves no irta volna, sok csalodassal a hata mogott, hat azt mondanam, hogy nehezebb dolga lenne, de igy hogy meg csak 15 vagy, rengeteg lehetoseged van, hogy ne igy legyen: es ez foleg rajtad mulik :)
valoszinuleg tenyleg nem ertel meg meg erzelmileg a masik nem kozeledesehez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!