A mai huszonéves lányoknak miért kihívás még egy rántotta tisztességes elkészítése is?
#50 és szerinted te nem úgy lettél, hogy valaki "ráhajtott" anyádra? :D
amúgy gondolom ilyen értékrenddel, te nem szeretnél gyereket.
Szerintem tök vicces milyen párbeszéd alakult ki a rántottasütésből.
Egy-két válasz tökre ilyen színvonalú. Szerintem ez a cikk tök optimista, mert úgy állítja be, mintha csak egy ilyen bolond futkosna Budapesten, pedig ez baromira nem igaz. Szerintem az itteni veszekedés is erre bizonyíték;D
"ma 18:52 te ne is nevezd magad nőnek te rakás szerecsétlenség"
Ha te ettől boldog leszel, akkor nevezhetem magam istenkirálynak is, vagy emberasszonynak, gyíkembernek, nekem mindegy. :)
De akár még férfinak is nevezhetném magam, személyiségileg is jobban hajazok egy pasira, izmos is vagyok és határozott. Meg bátor, néha kicsit agresszív, de csak pont annyira amennyire kell. Most, hogy így férfi lettem, megihatnánk egy sört, közben megbeszélhetnénk a nőügyeinket, meg eszmecserét folytathatnánk arról, hogy hogy szopatnánk meg a pultus csajt, meg a pincérnőt. Benne vagy?
Azt amúgy nem értem mi bajod van velem. Az, hogy nem tudok főzni, az ügyetlenségem, vagy a leszbikussággal van gondod?
#54 De aranyos vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!