Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai huszonéves lányoknak...

A mai huszonéves lányoknak miért kihívás még egy rántotta tisztességes elkészítése is?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 17:28
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim válasza:
100%
Én szeretek, és tudok is főzni. Miért? Mert a saját boldogságomért szeretek felelni, még ha el is sózom.
2015. ápr. 16. 17:41
 12/59 anonim ***** válasza:
34%
Mert azt hiszik, azzal, hogy puncit növesztettek, már eleget dolgoztak egész életükre.
2015. ápr. 16. 17:46
 13/59 anonim ***** válasza:
30%
Azt vettem észre, hogy évről évre nagyobbak a lányok/nők elvárásai a pasikkal szemben, ugyanakkor a nők ezért gyakorlatilag cserébe semmit sem akarnak nyújtani.
2015. ápr. 16. 17:52
 14/59 anonim ***** válasza:
39%
Az mind szép és jó, csak az észrevételed é a valóság nem fedi egymást.
2015. ápr. 16. 17:54
 15/59 anonim ***** válasza:
30%

"Az mind szép és jó, csak az észrevételed é a valóság nem fedi egymást."

Akkor ezek szerint csak álmodtam azt a rengeteg csalódást, amit a nők miatt szenvedtem el, igaz?! Én éltem át ezeket, nem te, akkor milyen alapon kérdőjelezed meg?!

2015. ápr. 16. 17:57
 16/59 anonim ***** válasza:
18%
Ti nők nagyon könnyen dumáltok, mert minden ujjatokra találhattok egy-egy pasit, ha nagyon akartok, és fogalmatok sincsen arról, hogy valakinek még egy csúnya lány is csak vágyálom maradhat maximum!
2015. ápr. 16. 18:01
 17/59 anonim ***** válasza:
24%
Csórikáimnak nehezükre esik valamit összedobni vacsira, mert vagy full hülyék a konyhához (és egyébként mindenhez), vagy olyan lusták, mint egy túlhizlalt disznó. Viszont a férfi legyen fitt, tökéletes, ezermester, robot, droid, meg amit el tudsz képzelni. A kötelesség bezzeg büdös a nőknek, nehogy már főzzetek, mossatok, takarítsatok, ezek ugyanis ellenkeznek a femináci elveitekkel, nyomorultak.
2015. ápr. 16. 18:01
 18/59 anonim ***** válasza:
90%

ma 18:01

pasiként mondo mhogy az ilyen gyökerek miatt tart a világ ott ahol...

Nem rinyálni kellene hanem odamenni és megdöngetni pár nöt... egy csajnak se kell olyan pasi akik többet sajnálják magukat, mint a nők maguk.

2015. ápr. 16. 18:02
 19/59 anonim ***** válasza:
26%
Így igaz a 20-on éves lányok elvárják, hogy egy férfi legyen férfi, nézzen ki jól, értsen szinte mindenhez, de ezzel szemben ők egy vajas kenyeret nem tudnak kenni, ha nem szeletelt kenyér van otthon. Na csak viccelek:) Ismerek én is lányokat, akik tudnak sütni-főzni, az egyik annak idején szakácsnak tanult, szépen ki is sütötte a rántott húst, úgy, hogy az olyan fasza nyers maradt, hogy abban hiba nem volt:)
2015. ápr. 16. 18:02
 20/59 anonim ***** válasza:
85%

A legtöbb lány ismerősöm tud főzni, és nem csak az ilyen egyszerűbb ételeket tudják elkészíteni, mint a rántotta.

Én azért nem tudok, mert félek tőle és nincs türelmem hozzá. A f**om se fog még egy hosszú nap után főzőcskézni, mikor egy szendvicset 5 perc összedobni. Nem is szándékozom addig megtanulni, amíg nem kell együttélnem valakivel. Nekem így tökéletesen megfelel az életem, akinek meg főtt kaja kell, az főzzön magára, ne a másiktól várja el.

2015. ápr. 16. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!