Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor milyen is az én...

Most akkor milyen is az én stílusom?!

Figyelt kérdés
Imádok nőiesen öltözködni és szeretem a világos színeket. A stílusom kezd egy kicsit "cicababába" hajlani de nem festett hanem eredeti szőke hajam van és nem vakolom magam annyira. De viszont CSAK Manson-t meg Green Day-t meg Paramore-t meg a többi ehez hasonló előadókat/bandákat hallgatok. A mai divat zenétől a hideg ráz. Most akkor milyen is az én stílusom? Kevert? Vagy milyen? Néha szoktam acélbetétes bakancsot is hordani de az elég ritka. Én már nem értem saját magamat.
2015. ápr. 15. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Önmagad vagy. Nem jó az? Miért akarod magad beskatulyázni?
2015. ápr. 15. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Minek kéne beskatulyázni magad? Azt vedd fel amit szeretnél, azt nézd amit szeretnél, azt hallgasd amit szeretnél.
2015. ápr. 15. 14:40
 3/6 schocko ***** válasza:
Persze gyerekkorban még akar valahova tartozni az ember, s ehhez másokat kell majmolni, hogy bevegyenek a hordába...idővel levedli magáról ezeket az ember, s nem foglalkozik ilyen lényegtelen pótcselekvésekkel...
2015. ápr. 15. 14:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Csak arra lettem vln kíváncsi h milyen az és stílusom. Ha egyedi az csak jó.:)

Hát furcsa lenne h ha ennyi idősen gyerek lennék.:D

Köszönöm a válaszokat.

2015. ápr. 15. 14:48
 5/6 schocko ***** válasza:
Aki stílusokkal foglalkozik, az még gyerek.
2015. ápr. 15. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor max lélekben.:)
2015. ápr. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!