A zenei stílusom miatt ment tönkre a legtöbb barátságom?
Volt pár barátságom ami jól indult és mire odaértünk hogy milyen zenéket szeretek, megmuattam és a "barátom" egyből "Úristen te ilyeneket hallgatsz?" "Ez nem is zene" meg hasonló mondások és otthagytak.Mondjuk tény hogy nem mindenki hallgat Dimmu Borgirt,Ensiferumot,Powerwolfot, de most emiatt kell tönkremenni a barátságnak?Attól hogy ezt a zenét bírom, még normális srác vagyok.
Illetve tényleg ilyen kevesen hallgatnak metalt?
Nem voltak igazi barátok.
Legjobb a metal. (Számomra főként a folk, pagan, death, black.)
A legjobb barátnőm ugyanilyen zenéket hallgat, mint te, én meg ilyen Lana Del Rey kaliberűeket. Mégis több, mint 10 éve vagyunk barátnők, sok jón és rossz dolgon keresztül. :D Nem voltak akkor igaz barátok.
Elég szomorú, hogyha valaki csak a közös érdeklődési kört veszi egy barátság alapjául.
viccesek az együtteseknek a klipjei meg a jelmezei:).
és biztos lehetsz abban,hogy nem a zenéid miatt vannak a problémáid.
Lehet hogy más miatt hagytak ott, csak a zenére fogták...:D
De nem érdekel.Megpróbálok normális emberekkel vagy hasonló stílusuakkal barátkozni (egyébként nekem is van egy ismerősöm akivel gyerekkorunk óta ismerjük egymást de mostanába csak főleg neten tartjuk a kapcsolatot mert elköltöztek).Az a baj hogy környékemen nem nagyon vannak akik ilyeneket hallgatnajkk
Elsőnek van igaza.
Nem mindegy mit hallgatsz?
Nekem vannak cimboráim minden stílusból...
Na jó mikor belökik a mulatóst akkor relatíva hamar valami elmaradt dolgot kitalálok hogy ne kelljen végighalgatni az albumot. :D
-De attól még a barátaim..
Akkor ezt az úgymond barátaidnak is tolerálni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!