Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai társadalomban hogy...

A mai társadalomban hogy tudna feltűnés nélkül élni egy halhatatlan ember? Mikor tűnne fel a szerveknek hogy nem öregszik?

Figyelt kérdés

Hogyan élhetne teljes életet a civilizációban?

Mit csinálnának ha ilyen központokban furcsa életkorokat látnának vagy ha a személyiét megnézi egy rendőr és 130 éves lenne mikor 30 nak néz ki vagy ilyesmi.

Tudom hogy lehetetlen de érdekel a véleményetek ilyen helyzet milyen forgatókönyvek lehetnek?

2015. ápr. 12. 02:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Régen, amikó még a művelt emberek Jonathan Swift könyveit is óvasták, hallottunk a struldbruggokról, és ilyenkó ők eszünkbe is jutnak. Persze lehetséges, hogy a művelt emberek ma is olvassák. (?)
2015. ápr. 12. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát én biztos mindig elköltöznék. Pl szerintem 20-25 évet simán lehet egy helyen lakni, nem tűnne fel senkinek, hogy nem öregszel.
2015. ápr. 12. 16:38
 13/14 A kérdező kommentje:

"Na az milyen vicces lenne ha mindenki örökké élne XD. Gondolj bele ha úgy hogy az átlag életkor 70-80 év között mozog (jobb helyeken) olyan túl népesedés van mint a fene akkor szerinted mi történne ha mindenki örökké élne?!"

Túlságosan ragaszkodsz a jelen világhoz és ha gondolatban ki is cserélsz egy bizonyos dolgot attól még azonnal szembefordítod a dolgokat ezzel semmi gond, de a kérdés alapvetően nem erről szól hanem egyetlen 1 ember életéről. De ha már így belementünk legyen egy kis fantáziád és láss túl a kerítésen, gondolod hogy ha el tudnánk érni hogy mindenki örökké éljen akkor ez még (túlnépesedés) gondot fog okozni? Nem vagyok tudós de gyanítom addigra már kitalálnak valamit ez ellen és nyugodtan élhetünk örökké, talán addigra kitalálják hogy az egyed ne tudjon szaporodni egy másik egyeddel hanem csak mesterséges körülmények között tudjunk születni egyfajta bölcsőkben és teljesen ellenőrzött lenne a létszán, pont annyi ember születhetne ahány meghal valami balesetben vagy akármi. Vagy ha folyamatosan születnek is azokat egyből egy másik bolygóra szállítják ahol elférnek így is terjesztve az emberi fajt adott bolygón pedig maximalizálva lenne a bolygó eltartóképességéhez mérten.

Nekem egyből ezek ugrottak be nem az hogy egymás szemében lenne a könyökünk. Szerintem ha már erről van szó akkor érdemes nem leragadni az első gondolatnál vagy elméleti problémánál.

2015. ápr. 12. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Erről a Hegylakó jut az eszembe. Ebben Connor Macleod korán elhunyt gyerekek személyazonosságát vette fel és úgy élt évszázadokpn keresztül.
2020. márc. 26. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!