Mi lehet a férjemmel? Aggódom
Sajnos tegnap csúnyán összevesztünk. Este fél 11-kor azt mondta elmegy az anyjához. Ma reggel felhívtam volna de itthon hagyta a telefont, azután anyósomat hívtam de ő azt mondta nem volt ott a férjem éjszaka sem. Egyszer megpróbáltam a munkahelyét is hívni de nem veszik fel és nem szeretném zaklatni. Félre ne értsétek nem attól félek hogy más nő van a dologban hanem hogy valami baj történhetett. Délután 4-kor végez a munkával, de nem tudna hazamenni mert kulcsot sem vitt. Az egyik haverját elértem telefonon ő azt mondta neki sem veszi fel a telefont, pedig találkozót beszéltek meg.
Mit tegyek? Vagy csak túlreagálom?
Nem lehet, hogy az anyjánál volt és az anyja falaz neki?
Én megpróbálnám még egyszer a munkahelyén hívni..
Nincs mit tenned, meg kell várnod, míg előkerül.
Nyugodj meg , általában elő szoktak kerülni az ilyenek, csak kicsit teszik az eszüket.
Köszönöm a válaszokat
Próbáltam a munkátársát hívni de ő sem veszi fel a telefont, bár most dolgoznak. (A főnököt azért hívtam mert ő az irodába van így hamar észreveszi ha hívták)
Remélem minden rendben van vele. Már én is dolgozom, ideges vagyok így elég nehéz elvégezni a munkát :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!