Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehet a férjemmel? Aggódom

Mi lehet a férjemmel? Aggódom

Figyelt kérdés

Sajnos tegnap csúnyán összevesztünk. Este fél 11-kor azt mondta elmegy az anyjához. Ma reggel felhívtam volna de itthon hagyta a telefont, azután anyósomat hívtam de ő azt mondta nem volt ott a férjem éjszaka sem. Egyszer megpróbáltam a munkahelyét is hívni de nem veszik fel és nem szeretném zaklatni. Félre ne értsétek nem attól félek hogy más nő van a dologban hanem hogy valami baj történhetett. Délután 4-kor végez a munkával, de nem tudna hazamenni mert kulcsot sem vitt. Az egyik haverját elértem telefonon ő azt mondta neki sem veszi fel a telefont, pedig találkozót beszéltek meg.

Mit tegyek? Vagy csak túlreagálom?

2015. ápr. 10. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy venné fel a telefont a haverjának ha otthon hagyta? :-\
2015. ápr. 10. 11:44
 2/13 Kései Sirató ***** válasza:

Nem lehet, hogy az anyjánál volt és az anyja falaz neki?

Én megpróbálnám még egyszer a munkahelyén hívni..

2015. ápr. 10. 11:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat kicsit elírtam a haverja próbálta elérni a munkahelyén, vagyis a főnököt hívta. Eléggé ideges vagyok
2015. ápr. 10. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Nincs mit tenned, meg kell várnod, míg előkerül.

Nyugodj meg , általában elő szoktak kerülni az ilyenek, csak kicsit teszik az eszüket.

2015. ápr. 10. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Várnod kell, remélhetőleg nem történt baja és hamarosan haza megy. Mindent megtettél amit lehet.
2015. ápr. 10. 11:55
 6/13 anonim ***** válasza:
munkatársat nem ismersz akit felhívhatnál? én is idegeskednék ha már a találkozóra sem ment el és a haver se tudja elérni... írd majd meg ha előkerült!
2015. ápr. 10. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen dolgokért kell kerülni a veszekedéseket. Nem kell semmit sem tenni, várni kell, ha akar hazamegy.
2015. ápr. 10. 13:22
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Próbáltam a munkátársát hívni de ő sem veszi fel a telefont, bár most dolgoznak. (A főnököt azért hívtam mert ő az irodába van így hamar észreveszi ha hívták)

Remélem minden rendben van vele. Már én is dolgozom, ideges vagyok így elég nehéz elvégezni a munkát :(

2015. ápr. 10. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mi volt vele. :)
2015. ápr. 10. 13:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom :)
2015. ápr. 10. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!