Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti élvezitek, mikor smároltok?

Ti élvezitek, mikor smároltok?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem.. Én akárhányszor csináltam eddig, egyszer sem.. Eddig 3 lánnyal volt rá alkalmam, 2-vel csak egyszer, de a barátnőmmel már többször, de sosem élvezem. Pedig szerinte jól csinálom. Akkor ez mitől van? Velem van a baj?
2015. ápr. 9. 17:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Miért, van különbség a smárolás és csók között?

Amúgy most őszinte leszek, van, hogy felizgat engem ő, de nem csók/smár közben, mikor csak fekszek mellette, vagy összebújunk, általában akkor jön rám, de máskor nem.

2015. ápr. 9. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:
És az egymás mellett fekvős csók milyen?
2015. ápr. 9. 17:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Olyan még csak egy volt. Nagyon az elején vagyunk és ez már nem idetartozik, de én alig merek kezdeményezni nála bármikor is. Pedig rengetegszer elmondta, hogy semmi okom erre, de akkor is, ez már tényleg nem ez a téma, ez az én lelki nyomorultságom miatt van.
2015. ápr. 9. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Jajj te :)

Egyébként tudod, hogy mit szeretnél csinálni vele csak nem mered, vagy inkább az van hogy nem is tudsz mit kezdeni a helyzettel és azért vagy bátortalan?

2015. ápr. 9. 18:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mit KELLENE csinálni rengeteg helyzetben, de akkor is inkább lehajtom a fejem, mert nincs hozzá bátorságom, pedig a lehetőség nagyon adja magát..
2015. ápr. 9. 18:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha kihúzod magad, és mosolyogsz, az önbizalmat ad. :D Álló helyzetben. De fekve is próbálkozhatsz vele.

Gondolj arra, hogy kettesben vagytok, megbíztok egymásban, még ha bénázol is max nevettek rajta egyet.

Valahogy oldódj fel.

A lányok meg szeretik ha irányítanak, szal ha csinálsz valamit azt biztos értékelni fogja. A pozitív visszajelzéstől meg tovább nő az önbizalmad.

Ha kell sunyiban, randi előtt igyál egy pohárkával. Utána viszont jól mosd meg a fogad, mert érezni az ízét.

2015. ápr. 9. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Még az jutott eszembe, hogy lehet hogy a csókra is nagyon ráparázol, vagy azon gondolkozol hogy hogyan csináld és ezért nem tudod élvezni.

Nincs ilyen gond?

2015. ápr. 9. 18:23
 18/18 A kérdező kommentje:

Tudja milyen vagyok, ha iszok, már 2x is ittunk együtt, tuti észrevenné, holnap is megyek vele buliba vele.

Csók közben csak arra gondolok, hogy remélem élvezi, nem bénázok, lehet ez is baj.

2015. ápr. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!