Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti élvezitek, mikor smároltok?

Ti élvezitek, mikor smároltok?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem.. Én akárhányszor csináltam eddig, egyszer sem.. Eddig 3 lánnyal volt rá alkalmam, 2-vel csak egyszer, de a barátnőmmel már többször, de sosem élvezem. Pedig szerinte jól csinálom. Akkor ez mitől van? Velem van a baj?
2015. ápr. 9. 17:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

És miért csókolózol még, ha nem találsz benne élvezetet? Ui. azt azért csinálják.

2015. ápr. 9. 17:34
 2/18 A kérdező kommentje:
19.. Nem szoktunk gyakran mellesleg. Nemrég jöttünk össze.
2015. ápr. 9. 17:35
 3/18 anonim ***** válasza:

Tini koromban csak csók kalandjaim voltak, tehát összesen pár emberrel egy este volt egy-néhány csók. Amennyire emlékszem nem volt vele gond.

Egyetem elején egy kicsit idősebb pasival órákon át smároltunk, uhh őrületes volt. Tocsogott a bugyi.

Aztán egy buliban találkoztam egy sráccal, akinek a csókja "mit csinál ez"???? volt.

Nagyon le voltam döbbenve, hogy van ilyen rossz csók. Egyébként a technikája nem jött be. kb mintha vele szembe lett volna egy óra, és óra járásával körbe-körbe "kavart" a nyelvével.

Aztán jött a barátom. Vele elinte hol ilyen "kavarás" volt, mint az előbb írtam, hol egész jó. Majd jött egy olyan hullán, ami még mindig tart, hogy kb kiábrándít a csókja és menekülök előle.

Ez volt az összes csóksztorim. Volt mindenféle. Remélem volt valami hasznod belőle.

2015. ápr. 9. 17:38
 4/18 anonim ***** válasza:
54%
Ja.
2015. ápr. 9. 17:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Akkor vagy rosszul csókol, vagy nem értem, miért a barátnőd, ha nem kelt vágyat benned.
2015. ápr. 9. 17:39
 6/18 anonim ***** válasza:

Még jó hogy! Az élvezet miatt csókolóznak meg szexelnek a párok.

De ha nem működik a kémia a részedről, akkor miért vagy vele? Kívánod egyáltalán a barátnődet?

2015. ápr. 9. 17:41
 7/18 A kérdező kommentje:

2.: Én semmi extrát nem csinálok, picit a nyelvemet átdugom és csókolom, ennyi, de azt mondta, hogy jól csinálom, nem tudom, miért hazudna. Ő már kismilliószor csinálta, szóval kétlem, hogy rosszul csinálja, csak én nem élvezem.

3.: Köszönöm a tartalmas, információval teli válaszodat.

2015. ápr. 9. 17:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Kívánom-e? Tetszik nekem, belsőleg-külsőleg, de azt azért nem mondanám, hogy kívánom, az túlzás lenne.
2015. ápr. 9. 17:43
 9/18 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem kívánod, akkor nincs miről beszélni. AZ egy kapcsolat, s így a csók elengedhetetlen feltétele is.
2015. ápr. 9. 17:43
 10/18 anonim ***** válasza:

Majd elvezed akkor, ha mar nem smarolas lesz szamodra, hanem csok...

Ezt most nem bantasbol irtam!

Azert foleg egy nyelves csoknak csak kellene , hogy ebresszen valami vagyat az emberben...

2015. ápr. 9. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!