Ti élvezitek, mikor smároltok?
Hány éves vagy?
És miért csókolózol még, ha nem találsz benne élvezetet? Ui. azt azért csinálják.
Tini koromban csak csók kalandjaim voltak, tehát összesen pár emberrel egy este volt egy-néhány csók. Amennyire emlékszem nem volt vele gond.
Egyetem elején egy kicsit idősebb pasival órákon át smároltunk, uhh őrületes volt. Tocsogott a bugyi.
Aztán egy buliban találkoztam egy sráccal, akinek a csókja "mit csinál ez"???? volt.
Nagyon le voltam döbbenve, hogy van ilyen rossz csók. Egyébként a technikája nem jött be. kb mintha vele szembe lett volna egy óra, és óra járásával körbe-körbe "kavart" a nyelvével.
Aztán jött a barátom. Vele elinte hol ilyen "kavarás" volt, mint az előbb írtam, hol egész jó. Majd jött egy olyan hullán, ami még mindig tart, hogy kb kiábrándít a csókja és menekülök előle.
Ez volt az összes csóksztorim. Volt mindenféle. Remélem volt valami hasznod belőle.
Még jó hogy! Az élvezet miatt csókolóznak meg szexelnek a párok.
De ha nem működik a kémia a részedről, akkor miért vagy vele? Kívánod egyáltalán a barátnődet?
2.: Én semmi extrát nem csinálok, picit a nyelvemet átdugom és csókolom, ennyi, de azt mondta, hogy jól csinálom, nem tudom, miért hazudna. Ő már kismilliószor csinálta, szóval kétlem, hogy rosszul csinálja, csak én nem élvezem.
3.: Köszönöm a tartalmas, információval teli válaszodat.
Majd elvezed akkor, ha mar nem smarolas lesz szamodra, hanem csok...
Ezt most nem bantasbol irtam!
Azert foleg egy nyelves csoknak csak kellene , hogy ebresszen valami vagyat az emberben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!