Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is tapasztalta már ezt...

Más is tapasztalta már ezt rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Azok az emberek, akik általános iskolában és középiskolában menőnek számítottak, azokból felnőttkorukban már nem számítottak olyan menőnek, ellenben akiket iskolás korukban bántottak, kiközösítettek és csúfoltak, azok között sok a talpraesett ember és könnyebben érvényesül az életben.

Tudom hogy ez nem kőbevésett szabály, de személyesen is tapasztaltam ezt a folyamatot.

Ti is tapasztaltatok már ilyet?

2015. ápr. 9. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem mindig igaz de általában igen. Mindenki rájön (vagy csak úgy gondolja rájött) hogy amit eddig csinált az nem jó és visszafogottabbá vagy nyitottabbá válik.
2015. ápr. 9. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, gyakran így van. Gondolj csak bele: akit a széles tömegek menőnek tartanak, az eléggé átlagos, hiszen sokan elfogadják.

Aki pedig valami miatt kilóg a sorból, gyakran a jó képességei, igazi egyéniség miatt, azt az átlagos tömegek nem értik meg, ezért ő nem "menő".

Általános iskolában én is tapasztaltam ilyet. Jelenleg az akkor "menő", közepes képességű lánykák és fiúk eléggé középszerű életet élnek, közepes anyagi helyzetben vannak és közepes állásuk van maximum, miközben közepesen vagy annál rosszabbul néznek ki.

Akik kilógtak akkor a sorból, azok általában valódi karriert csináltak, valódi minőségi élettel. Igaz, nálunk deviánsak, negatív "kilógók" nem voltak.

2015. ápr. 9. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben van igazság! Én sem tartoztam a menők közé általános és középiskolában. Csendes visszahúzódó voltam akkor. A volt középiskolai osztálytársaim közül többen otthagyták a fősulit/egyetemet, én meg lassan végzek a suliban agrármérnökként. Mikor tavaly előtt volt az első érettségi találkozónk, a volt ofőm és az akkor osztálytársaim csodálkoztak, hogy mire vittem és már bánják, hogy 4 éven át bántottak engem és kellemeset csalódtak bennem. Suli mellett rendszeres diákmunkát végzek megyeszékhelyen. Tanulmányaim alatt számos ösztöndíjat elnyertem már (tanulmányi-, tudományos, Szent István ösztöndíj, valamint idén szeretném megpályázni a köztársasági ösztöndíjat), angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, TDK eredményesen szerepeltem.
2015. ápr. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!