Más is tapasztalta már ezt rajtam kívül?
Azok az emberek, akik általános iskolában és középiskolában menőnek számítottak, azokból felnőttkorukban már nem számítottak olyan menőnek, ellenben akiket iskolás korukban bántottak, kiközösítettek és csúfoltak, azok között sok a talpraesett ember és könnyebben érvényesül az életben.
Tudom hogy ez nem kőbevésett szabály, de személyesen is tapasztaltam ezt a folyamatot.
Ti is tapasztaltatok már ilyet?
Igen, gyakran így van. Gondolj csak bele: akit a széles tömegek menőnek tartanak, az eléggé átlagos, hiszen sokan elfogadják.
Aki pedig valami miatt kilóg a sorból, gyakran a jó képességei, igazi egyéniség miatt, azt az átlagos tömegek nem értik meg, ezért ő nem "menő".
Általános iskolában én is tapasztaltam ilyet. Jelenleg az akkor "menő", közepes képességű lánykák és fiúk eléggé középszerű életet élnek, közepes anyagi helyzetben vannak és közepes állásuk van maximum, miközben közepesen vagy annál rosszabbul néznek ki.
Akik kilógtak akkor a sorból, azok általában valódi karriert csináltak, valódi minőségi élettel. Igaz, nálunk deviánsak, negatív "kilógók" nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!