Ha sok pattanás jön ki rajtam, az inkább a mensitől lehet majd, ha megjön, vagy tapasztalta már valaki, hogy a terhesség egyik jele volt?
Szia.
Én mensi elött szoktam kipattogni egy héttel szóval mikor megjelenik az első pattim onnantól kezdve tudom hogy megint nem sikerült a babó....és sajna mindig bejött....:-((((
Ha mensi előtt nem szoktad ezt tapasztalni, akkor az arányt a terhesség felé tolnám el. De magadhoz viszonyíts!
Nekem mensi előtt pár nappal mindig megjelent egy-két darab, főként az államon. Mikor várandós lettem, akkor azt tűnt fel, a teszt előtt, hogy más lett a bőröm. Sok apró pici pattanás lett rajta, nem az a nagyobb göb mint mensi előtt. A bőröm is fényesebb, zsírosabb lett és határozottan kezelhetetlennek, csúnyának láttam.
A 8. héttől kezdett szépülni, most szinte ragyog az egészségtől, bár még mindig van néhány apróbb pati.Kisimult a bőröm és puhább is lett.
Nem akarlak elkeseríteni, de a pattanások mástól is előjöhetnek. Olajos magvak, hormonváltozás, meleg. Én 19+4 hetes vagyok, de nemhogy szépülne a bőröm, hanem egyre több pattanás jelenik meg mindenhol. Hátam, mellkasom, arcom. De nem előjelként jöttek elő, hanem fokozatosan, úgy a 10. hét körül kezdődött. Mindenkinek mások a tünetek is, én pl. az első időszakban összesen 3szor voltam rosszul, azóta sincs semmi bajom a pattikon kívül. Van, aki meg végighányja az egész terhességet.
Azért én a helyedben mindenképp tesztelnék, biztos, ami biztos.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, és, hogy nem írtátok, hogy milyen buta kérdést tettem fel. De akkor ezek szerint más is figyelte a változásokat, akár mensi, akár baba előtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!