Lehet a terhesség egyik jele a pattanás és a zsíros arcbőr?
Figyelt kérdés
Lehet a terhesség jele a zsírosodó arcbőr és a pattanások megjelenése? Egyre több pattanás jelent meg az arcbőrömön. Egyenlőre még nem tudom hogy sikerült a baba vagy sem.Volt valakinek hasonlő tünet?2007. dec. 4. 22:09
1/8 anonim válasza:
Szia! Nem hallottam még erről.
Nekem akkor jön elő ilyen,mikor menstruálni készülök!
Remélem nálad nem ez a helyzet! Drukkolok!
2/8 anonim válasza:
Elviekben fokozódik a faggyútermelés a terhesség alatt a hormonális változások miatt. Szóval lehet. De azért, nem ez az első jele, a terhességnek.
3/8 anonim válasza:
nekem is mindig akkor jelennek meg pattanások, mikor menstruálni készülök, mindig onnan tudom hogy na, nem soká jön a mikulás :)
4/8 anonim válasza:
Elképzelhető, nekem a második babánál ilyen volt az elején. Drukkolok!
5/8 anonim válasza:
Szia.
Elképzelhetö.Igaz nekem a terhesség 3.hónapjától vannak pattan´saim,pedig elötte soha sem volt.
6/8 anonim válasza:
nekem is a 10. hét körül kezdtek pattanásaim lenni, pedig mindig tiszta bőrű voltam.
7/8 anonim válasza:
nekem a borom a hajam es a kormom sokkal szebb lett a terhesseg alatt,de az ellenkezoje is elofordulhat.ezt azert nem sorolnam a gyanujelek koze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!