Nem vicces kicsit ez az mai udvarlás?
Figyelt kérdés
Ma már minden szerelmi történet úgy kezdődik, hogy "hát rámírt facebookon..." Már alapból ettől a szótól rosszul vagyok, hogy "rámírt". Annyival jobb lehetett régen, amikor a srácok ténylegesen odamentek a lányokhoz, bókoltak nekik, vagy csak szimplán rájuk mosolyogtak, stb. és így jelezték, hogy tetszik nekik a csaj. Most meg mi van? Lájkok meg csillagszemű szmájlik a kommentben, jobb esetben egy "szia mizu?" üzenet és akkor ebből kéne levenni, hogy akarnak valamit, hát oké :D na meg ha a csaj csinálja ezt egy sráccal... Ez csak engem idegesít?2015. ápr. 8. 23:55
11/11 anonim válasza:
Vicces, nem vicces, ez van. A facebook az egyik legelterjedtebb kapcsolatfenntartó oldal. (A másikon csak akkor érnek el, ha megadod, hogy hogy kereshetnek rád) Szóval az internet világában nem meglepő hogy ezt használják.
Gyerekkorunkban még az járta, hogy jött a cetli, hogy "szeretsz? igen/nem húzd alá". Most a gyerekeknél meg az van, amit te írtál.
Kaptam én már huszon évestől rendes bemutatkozással együtt, normálisan összeállított levélkét. Nincs ezzel gond. Az adott szituáció nem olyan volt, hogy ezt megtárgyaljuk, és így ért el.
Tehát a facebok egy jó eszköz, más kérdés hogy ki mennyi ésszel használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!