Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miskolc egyetemen milyen...

Miskolc egyetemen milyen gyakori a lopás?

Figyelt kérdés

Oda akarok majd járni, és olvastam valahol hogy egyetemre specializálódott tolvajok vannak.

És van egy komolyabb laptopom ami elég drága volt, és szeretném ha nem lopnák majd el.

2015. ápr. 8. 10:33
1 2
 11/19 anonim válasza:
Négy félév tesit kötelező megcsinálni, egy kis mozgás még senkinek nem ártott. A nagyon lustáknak ott a ping-pong, de van foci, kosár, úszás, kondi, tenisz, tollaslabda :DD
2015. ápr. 10. 00:23
 12/19 A kérdező kommentje:

Ha a gyúrást választom azért kellesz fizetnem?

egyébként csajok terén mi újság vannak azért jófélék?

2015. ápr. 10. 16:35
 13/19 anonim ***** válasza:

A Dunaújvárosi mérnökképzésére nem érdemes menni, abban nagyon jó Miskolc.

Jaja, kötelező a tesi, de az mindenhol :D Asszem a kondibérletért fizetni kell, de mintha olyat hallottam volna a buszon, hogy megvette, aztán nem járt be, elfogadták XD azt mondta, hogy ennyit megér neki az a pár szabad óra a héten.

A csajokról lányként nem nyilatkozom :P Bár én nem GÉIK-es vagyok, hanem MAK-os :D

2015. ápr. 10. 22:16
 14/19 A kérdező kommentje:

Még valami jó tanács? egyébként nem szívatják az első éveseket?

És hogy vannak az órák nappal, honnan fogom tudni hova kell mennem stb?

2015. ápr. 12. 12:38
 15/19 anonim válasza:

Annyi ember van, hogy senki nem fogja tudni hányad éves vagy, max. a csoporttársaid.

Órarendben benne van, hogy mikor melyik terembe kell menni, azt meg megkeresed. Első pár hétben majd eltévedsz, nem találod stb...de belejössz majd :D

2015. ápr. 14. 15:22
 16/19 A kérdező kommentje:

És egy előadáson hova érdemes ülni? Zsúfoltság mennyire jellemző?

Hogy lehet eltévedni?

Igaz hogy notebook felesleges oda?

2015. ápr. 14. 16:18
 17/19 anonim válasza:

Úgy, hogy baromi nagy az egész, mintha 5 középiskolányi épület lenne egyben, termekkel, folyosókkal, emeletekkel, átjárókkal.

Oda ülsz ahova akarsz, laptop meg fölösleges előadásra.

2015. ápr. 14. 17:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor kell valami térkép is?
2015. ápr. 14. 18:06
 19/19 anonim ***** válasza:

egy kicsit túlizgulod a dolgot :D én lopásról nem hallottam még, az egyetem honlapján van fent térkép ott kinézed előre, hogy merre kell menni, de úgyis a csoporttársaiddal fogsz menni és vki tudni fogja hol a terem

szívatás a gólyatáborban és balekoktatáson előfordul, ha ez nem jön be, akkor nem mész, nem kötelező

ha tesinek választod a kondit és a megadott időpontban mész, akkor ingyen van, a megadott időponton kívül fizetni kell, de azt is elfogadják tesinek

2015. ápr. 16. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!