Miért gondol mindenki idősebbnek?
Sziasztok! 14 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy általában mindenki azt gondolja rólam, hogy 17-18 éves vagyok, amíg el nem mondom neki a valós életkorom. Pedig nem öltözöm kihívóan, nem sminkelem magam erősen(szempillaspirál, szemceruza, korrektor, szájfény), és nincsenek nagy melleim sem..sőt :/ Úgyhogy nem értem mi lehet az oka. De engem egy kicsit zavar, hogy például a húszonéves fiúk közül akinek tetszem az bátran mer közeledni mert idősebbnek gondol de amikor megmondom hogy hány éves vagyok meglepődik és már nem úgy viszonyul. Félreértés ne essék, nem zavar vagy nem akarok esetleg fiatalabbnak kinézni csak szeretném tudni, hogy miért van ez? A válaszokat előre is köszönöm!!
14/L
Egy ismerősöm 23 éves, eredetileg szőke.
Szőke hajjal 17-nek néz ki, barna hajjal meg 27-nek. De komolyan. Nagyon durva.
Lehet, hogy nálad is van valami ilyen.
Az is lehet h pl blézerrel, magassarkúval, meg ridiküllel nyomulsz. Megint csak öregít egy 14 évest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!