Eddig mindíg push up meltartót hordtam, mert nagyon kicsik a melleim . Már itt lenne az ideje de szégyenlek levetkőzni a pasim előtt. Felek higy "csalódás" érné + szégyelném magam a kinézetem (a kis melleim) miatt?
Ezen nem szabad,hogy muljon már...Aki szeret az ugy fogadja el!
Én szeretem a kis mellüeket is :D
Szegény pasi. Engem azért megbántana, ha te lenném a barátnőm, és ilyet írnál ki. Azt nézed ki a pasidból, hogy ha meglátja a melledet, akkor megsértődik, durcásan lesöpör az ágyról, felöltözik és elmegy? :D Hány éves vagy?
Mellesleg a push up melltartóról gyakorlott szem észre tudja venni, hogy az, úgyhogy szerintem kapiskálja, hogy nem tejcsárdáid vannak.
A másik pedig, hogy ha oda kerültök, hogy már vetkőztet le, akkor el ne kezdj szégyellősködni, és ne kezdj el tiltakozni, hogy levegye fent a ruháidat, mert nincs annál idegesítőbb, ha egy pasi be van indulva és a csaj pedig ott szerencsétlenkedik. Ha már szedi le rólad a ruhákat, rohadtul nem fogja érdekelni, hogy mekkorák a melleid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!