Van itt olyan akinek borzalmas élete volt de kitudta heverni és ma boldog életet él?
Az minek számít, hogyha valaki kiemelkedően sikeres és mégis ott áll, hogy kiugorjon az ablakon? Végül nem teszi meg. Mára már boldog.
Nem a körülményeid miatt vagy boldogtalan, hanem mert rossznak látod az életedet. Lehet, hogy szörnyű. Nem írtad le részletesen, de ettől még lehetsz boldog. Ez most így elsőre nagyon ellentmondásos én tudom. Viszont vannak, voltak olyan emberek akik annak ellenére, hogy "nehéz" (ez is csak felfogás kérdése, mivel ez is szubjektív) az életük nagyon is boldogok.
Köszi, de ezért nem jár tisztelet. Ez volt az egyedüli normális út a túléléshez, tehát ezt választottam.
Második jól írja. Soha nem a körülményektől vagy boldogtalan, kérdező, hanem a szemlélettől. Valójában pont a nehézség tesz boldoggá! Az, hogy meg tudsz birkózni vele. Ez adja a siker ízét, amihez fogható kevés van az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!