Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyanok, akik...

Tényleg vannak olyanok, akik nem zárják el a csapot fogmosás közben?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani tv-ben, meg mindenfelől, hogy zárd el a csapot fogmosás közben, hogy ne pazarold a vizet stb... De nem igazán tudom elképzelni, hogy ezt mire értik. Van olyan, hogy valaki fogmosás közben végig folyatja a vizet (akkor is, amikor éppen mossa, nem csak amikor leöblíti)? Annak mi értelme?

2015. ápr. 2. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
van,, pl: én :D mert mire öblítek kb akkorra melegszik meg annyira a víz, amilyen hőfokkal szeretem kiöblíteni :) ha csak akkor nyitnám meg a csapot akkor is ugyanannyi vizet folyatnék el...
2015. ápr. 2. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen van. A pasimat is én szoktattam rá arra, hogy zárja el közben.

És igen, panel 8. a válasz a kérdésre, ott kb fél, de van, hogy akár 1 perc is, mire megérkezik a meleg víz, így inkább el se zárja. Vagyis zárta, mert már leszokott róla!

2015. ápr. 2. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
En se zarom el, ugyanazaert az okert amit elso irt.
2015. ápr. 2. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a rövid fogmosásoknál nem szoktam elzárni (mikor nap közben frissítésként mosok fogat, max 1 percig tart).
2015. ápr. 2. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Én általában zuhany alatt mosok fogat (ajj, akkor én még több vizet pazarlok), de reggel/napközben még sosem jutott eszembe úgy hagyni a csapot
2015. ápr. 2. 14:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. Kicsit meglepőnek találtam a dolgot, mert nálunk ez egyáltalán nem szokás, de látom sok helyen igen :) (mondjuk mi földszinten lakunk)
2015. ápr. 2. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
én mindig elzárom.
2015. ápr. 2. 16:10
 8/10 hugyosgalacsin ***** válasza:
ki az az elvetemült ember aki képes meleg vízzel öblíteni...
2015. ápr. 2. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

pl az, akinek érzékeny a foga.

egyébként a langyos vízhez is kell meleg.

2015. ápr. 2. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én mindig elzárom, két perces elektomos fogkefém van, pazarlásnak tartom végig folyatni (úgy, hogy nálunk fix ára van a melegvíznek, nem fogyasztás alapján fizetünk).
2015. ápr. 2. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!