Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az életemmel? 23l

Mit kezdjek az életemmel? 23l

Figyelt kérdés

Dolgozom,3 műszakban heti hat napot általában.

Nagyon szerettem volna egyetemre menni,jó érettségim van,de a családi helyzetem miatt már az érettségi évemben és az okj elvégzése alatt is éjjelente dolgoztam diákmunkán a jelenlegi munkahelyemen,onnan mentem reggel suliba.

Családi helyzetem alatt azt értem,hogy apámmal éltem,de ő alig várta,hogy 18 legyek,majd lelépett a barátnőjéhez,nem tudom hol lakik,valahol az ország másik felén.Akkor kibéreltem egy kicsi szobát,majd később a mostani párommal összeköltöztem,párom anyukájának az amúgy üresen álló házában lakhatunk jelenleg.

Nagyon utálom a munkám,két és fél éve vagyok itt főállásban,diákmelóval együtt több,mint öt éve.

Elkezdtem a jogsit,nem tesz boldoggá,de kell a munkába járás megkönnyítése érdekében.Most vezetni járok.

Fogalmam sincs mihez kezdjek,a munkám nem fizet rosszul csak borzasztó monoton,hülyének érzem magam,egy nulla vagyok.

Érdekelne pár dolog,pl.van egy havanesem,járunk kutyakozmetikába vele,tetszik amit csinálnak,de a meg munka mellett.

Szeretnék egy saját pici lakást,nem szeretnék függen többet senkitől,illetve albérletet fizetni(ahová amúgy sem vihetek kutyát)

Ezek miatt folyamatosan betegeskedem,de rendesen bejárok dolgozni,nem híresztelem,hogy rossz a közérzetem,megy a hasam,gyomrom fáj,torkom gyullad be stb...(mikor melyik épp).

Szóval ezeket senki nem tudja.Most is azért van időm írni,mert kihúzták a bölcsességfogam kb.két órája,most pihenek itthon.

Kérdéseim:

1.Hol rontottam el?

2.Min változtassak a pillanatnyi helyzet javulása érdekében?

3.Mi legyen a kitűzött célom,mi a reális?

2015. márc. 30. 18:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!
2015. márc. 30. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Változtass a hozzáállásodon, és kezdd ott, hogy válaszolsz a kérdésekre, ha mégsem, akkor viszont azt jelzed valamilyen formában.
2015. márc. 30. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Szerintem túlhajszolod magad. Megérdemelsz egy kis pihenést, de te már azért is szabadkozol, ha két órát otthon ülsz a gép előtt, mert kihúzták a bölcsesség fogadat. Dolgozol, jogosítványt csinálsz, független nő akarsz lenni. Ez elég jó dolog szerintem, tetszik ez a hozzáállás. A mai lányok általában magukat vitetik a barátjuk kocsijával és nem akarnak "függetlenedni"

Kitűzött céljaidat le is írtad szerintem. Függetlenedés, hogy jobb legyen a közérzeted. Rövidtávú célnak a jogsi, hosszútávúnak pedig egy saját kisebb lakás, autó? :)

Vagy már haladtál is azóta valamit? ( Elvégre régi a kérdést :D )

2015. szept. 25. 00:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha még olvassa valaki:megvan a jogsi,minden vizsga elsőre sikerült:-)találtam más munkát,most a felmondásim töltöm a gyárban.Ha minden igaz februárban beadom a jelentkezésem az egyetemre tanár vagy óvónő leszek.
2015. szept. 25. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!