Milyen függősége (i) d van (nak)? Mennyire veszed észre magadon a rabság tüneteit? Egyáltalán zavar, hogy függő vagy?
Akár "értelmes dolgok függői" is írhatnak, ez esetben viszont szerintem inkább szenvedélyről beszélünk.
Én: adrenalinfüggő, csokifüggő(+nassolásfüggő), "lustulásfüggő", internetfüggő(pl facebook), körömrágásfüggő, emberi érzelmek és érzések függője vagyok.
Várom a Ti válaszotokat. :)
Sok van, van amelyik zavaróbb van amelyik kevésbé.
PL társaságfüggő..Nagyon rossz. Ha egy napig nem beszélgetek senkivel utána már ki akarom nyírni magam.
Akkor van még az állandó csinálni kéne valamit függés ami mellett ott van a lustulásfüggés, tehát sokszor egyiktől driftelek a másikhoz és ez néha elég kellemetlen szorongásos érzést vált ki. Van néha nasifüggésem de ez lebirkózható. Kocka vagyok, rá vagyok kattanva az összes AC-re imááááádooom. Éjjel nappal azon gondolkodok hogy mi történhetett volna Shay-jel ha ott a szakadék szélén inkább vissza adja azt a rohadt könyvet Liamnek és nem pártol át a templomosokhoz meg ilyenek..Könyvet kéne írnom ilyen alternatívákról..:D de ez szerintem annyira nem rossz.
Akkor zajfüggés. Utálom ha sííri csend van. SZólnia kell valaminek a háttérbe különben hülyét kapok. Egy kis háttérzene vagy valami. Nagyon kell. Kb ennyi jutott most így eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!