Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van rajtam kívül itt olyan...

Van rajtam kívül itt olyan lány, akit zavar, hogy kevés like van a képein?

Figyelt kérdés

Olyan jól esne több like :(

17L

2014. dec. 26. 10:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Miért? Attól emberileg többet érnél?
2014. dec. 26. 10:19
 2/16 manó1235 ***** válasza:
96%
Ez a baj hogy már túl nagy elvárásaink vannak a fbkkal kapcsolatban is.. annyira rá van már függve mindenki ( tisztelet a kivételnek) hogy ha nem kapunk elég lájkot, kisebbségi érzetünk támad. Néha engem is zavar, még ha hülyeség akkor is. Mondjuk engem nem nagyon kedvelnek ezért csak a közeli ismerőseim szoktak lájkogatni. De semmiképp ne lépj arra az útra amikor vetkőzik egy csaj, meg irtó sexy akar lenni közben meg közönséges utcasarkinak látszik hogy több like legyen. Inkább mosolyogj, legyél természetes a képeken. Azért adjanak lájkot hogy aranyos vagy ne azért mert "hú de megb#sznám" :D 21/L
2014. dec. 26. 10:25
 3/16 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, én, meg még 20 ismerősöm is belájkoltam a képedet.

Ha a gyilkosaid kikötöznek, és egy embernek kockára kell tennie az életét érted, az a +20 ember semmit sem fog érni.

Az hogy egy rohadt adatbázisban nem írt át egy értéket, az azt jelenti, hogy ez a netes adathalász oldal kevesebbet tud rólatok, semmi többet.

Ne jelölj be, csak pár embert és akkor statisztikailag 2/2 ember --> 100% kedveli a képedet, ha ez megnyugtat.

Ne erre menjen már az életed. :)

2014. dec. 26. 10:31
 4/16 anonim ***** válasza:

#3 vagyok: utolsó jelenetét nézd meg, vagy akár az egész videót, megérted amit írtam...

[link]

2014. dec. 26. 10:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Láttam már 1000likes csajt átlagos kinézettel. Első 20 lájkoló magyar volt, a többi kínai meg mindenféle kamuprofil.
2014. dec. 26. 10:35
 6/16 anonim ***** válasza:
4%
Nem lehet,hogy olyan ocsmány vagy,hogy lájkolás helyett inkább elhányják magukat az emberek?
2014. dec. 26. 10:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném, de az lenne a legjobb ha küldene egy képet.
2014. dec. 26. 10:52
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
He! Mi az a líke? Én szerintem teljesen jól elvagyok nélküle! Nekem oszt nem hiányzik! Meg szerintem én se hiányzok neki! Hát!
2014. dec. 26. 10:54
 9/16 anonim válasza:
92%
Ha ennyire zavar, akkor deaktiváld a fiókod és ne menj fel többet Fb-ra! Egy ember max 30 emberrel tud szoros kapcsolatot kialakítani, a többi csak kamu ismerősnövelésnek van. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kellene koncentrálni....
2014. dec. 26. 10:58
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
fb a világ szennye
2014. dec. 26. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!