Létezik ilyen szerelem?
Akkor lehet vmi idősebb nőt kell vàlasztanod..a fiatalok buli kocsma stb.
én ezeket szeretem sàtrazàs piknik kerékpàrtura ..viszont szinhàz passz ott sose voltam csak moziba..de a többi stimmel..kandallo előtt beszélgetés csillagnézés esti séta ..
most is megyek lerakom a csajokat csak max kutyàval :)
"Eddigi rövidke életem során" Jajistenem, de cuki vagy, úgy megcsipkedném ezért az arcodat!!! Nem ironikusan mondom, tényleg nagyon aranyos volt ez a megszólalás.
Na, állítsak már magamon!
Igen, létezik ilyen kapcsolat, mi ilyeneket rendszeresen csinálunk a férjemmel, kivéve a sátrazást. Patakban nem tudom, hogy lehet fürdeni, mi tóban szoktunk :D
A túrázásban pont az a jó, hogy fárasztó, testileg lefáraszt, de lelkileg feltölt, szúnyogok ellen vannak riasztókészítmények, szóval elég gyenge kifogás az, hogy csipkednek.
Ne akard görcsösen keresni a szerelmet, mert akkor nem jön el, akkor fog jönni, amikor már beletojsz az egészbe és a legkevésbé várod. Igen, tudom, hogy ez klisésen hangzik, de tényleg így van.
Fiatal vagy még, előtted az élet.
ha nagyobb kontrollt tudsz gyakorolni a nőre,akkor leszel neki te a fontosabb.
ha azt tudod felébreszteni benne,hogy valamilyen szinten örülhet,hogy egyáltalán veled lehet,persze finoman,de azért érezhetően.
a másik,hogy ezeket az elfoglaltságokat vonzó kell tenned.
mert ha elélvez veled,akkor utána boldogabban fog veled csillagokat nézni,mint elélvezés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!