Mi a fene ez az érzés, amit érzek; van-e valami neve?
Ha tudod, miért kérdezed?
"szerelem-szerű érzést érzek iránta, de mégis más, mint eddig valaha", "zavarba jövök, hebegek-habogok, mert sokkal jobban ver a szívem", "nagyon szeretem Őt"
Amiket leírsz, azok egy tizenéves lány rajongással összefüggő érzései, magatartása. Nem tudom, hány éves vagy, mi az a "jóval idősebb", illetve milyen kapcsolat van köztetek, de e tényezők függvényében lehet ez szerelem, rajongás és komplexus is. (Utóbbi esetben nem az a lényeg, hogy van-e apád.)
Végül is igazad van, abban, hogy "ha tudod, miért kérdezed?", csak nem értem, hogy lehet rám egy férfi ilyen hatással. Tudom, amiket leírtam, azok tényleg egy kamaszlány szerelmi "tüneteire" hasonlítanak, de voltam már többször szerelmes, és azért akkor bizonyos fokig tudtam magam irányítani. Viszont most, ha a közelembe jön az illető, gyakorlatilag elfelejtem, hogy ki vagyok, olyan leszek, mint egy zombi, vagy mint egy szolga, aki bármit megtenne a gazdájáért. (Igen, ez egy hülye példa, más nem jutott eszembe.)
Kérem szépen, azok írjanak, akiknek a segítség a céljuk, azok ne, akiknek beolvasási kényszerük van éppen. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!