Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van ötletetek, hogy szórólapos...

Van ötletetek, hogy szórólaposként, hogy lehet bejutni a házakba?

Figyelt kérdés

Társasházakról van szó,kód nincsen.Az emberek pedig nem szeretik a szórólaposokat.

"A megbízott vagyok szórlapot hoztam" sok esetben nem működik.

Köszönöm.

2015. márc. 27. 11:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Onnan nem,ezért szoktak az ablakból kinézni,meg ha valaki ki be járkál az is tudja csekkolni...Nem könnyű a szórósoknak...
2015. márc. 27. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Na, az úgy teljesen más, így okés a dolog. De látatlanban biztos nem engedem be.
2015. márc. 27. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokszor ki van írva, hogy NEM kell az adott személynek/háznak szórólap, de ti mégis bejöttök mindenhova. Tehát értelmezni is kellene tudni a dolgokat - hiába ez is egy munka, feladat -, nem csak mindig "bejutni a házakba".
2015. márc. 27. 18:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó:Nem tudom ki írt itt Neked olyat,h bemegyek meg bedobok mindenhova,én vagy bármályik másik szórólapos.Egyébként a munkavállalók a főnök utasítása szerint végzik a munkát úgyhogy a panaszt feléjük kéne jelezni...
2015. márc. 28. 14:48
 15/17 anonim ***** válasza:

" Egyébként a

munkavállalók a főnök utasítása

szerint végzik a munkát úgyhogy a

panaszt feléjük kéne jelezni..."

Nem. A szórólaposnak kell olvasni tudni és nem dobálni a szemetet. A főnök nem fogja végigjárni az összes házat, hogy összeírja hova ne dobjanak! Ezt te se gondoltad komolyan!

2015. ápr. 20. 09:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Vannak házak ahol ellenőrízni tudja őket és azt nem lehet tudni,hogy épp hol...És DE sok dőnök evárja,h oda is.De hagyjuk is... :)

2015. ápr. 20. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
de ha ki van irva hogy ne akkor minek dob be? nem tud olvasni?
2015. ápr. 20. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!