Van ötletetek, hogy szórólaposként, hogy lehet bejutni a házakba?
Társasházakról van szó,kód nincsen.Az emberek pedig nem szeretik a szórólaposokat.
"A megbízott vagyok szórlapot hoztam" sok esetben nem működik.
Köszönöm.
Nálunk ezt szokták:
Jó napot kívánok! Szórólapot hoztam. Beenged?
Én mindig beengedem őket. Az se jobb ha 2 percig hol itt hol ott csöng a telefon.
A postaláda mellett van egy gyűjtő a szórólapoknak, és van aki eladja papírgyűjtésbe.
Én a mieinket hetente hazaviszem mamának gyújtósnak.
2.ik köszönöm. :) Igen ez a módszer hol működik hol nem.
3.ik:Senki enm írta,h rólam van szó,vannak szórólapos ismerőseim és nem szemetet visznek... :)
"Üdvözlöm, szórólapot hoztam, be tetszik engedni/beenged?"
De egyébként ezt bárki mondhatja, éppen ezért aki egy kicsit is bizalmatlan, nem fog beengedni. A szektások, hittérítők, fényevők, árusok, csalók is bejutnak valahogy mindig, ők is mondhatják, hogy "csak szórólapot hoztam". Én soha nem engedek be senkit pont ezért... #5-nek maximálisan igaza van, nem tudom, miért lett ennyire lepontozva. Nem lehetnek ilyen naivak az emberek! Ha a kaputelefonba azt mondja egy vad idegen, hogy szórólapot hozott, mi a garancia arra, hogy az tényleg csak szórólapot hozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!